valdi wrote:
pont a minap lett beirva h aki feliratot keres az bannolva lesz =)
sztem 2009-ben a letoltes ellen harcolni szelmalomharc
a filmiparnak - ugyanugy, mint a zeneiparnak - at kellene gondolkodnia, hogy mikent tudna a sajat hasznara forditani
ezt ajanlom figyelmedbe es minden mas nagy letoltesellenes keresztesvitezebe
http://www.zeropaid.com/news/86724/uk-music-economist-says-music-industry-revenue-up-4-7/a fizetos letoltesrol meg annyit, hogy amig kepesek az interneten "not available in your country" tipusu uzeneteket a felhasznalo arcaba tolni, addig plane ne csodalkozzanak, hogy utana az ember szepen letolti mashonnan es szarik a multik fejere
mindemellett en sem szeretnek ebben a forumban torrentlinkeket meg jogilag vedett tartalmakra mutato egyeb linkeket latni
ismerem az összes választ, indokot, magyarázatot, sőt még a grafikonokat is, melyek a növekedésről beszélnek (miközben azt azért eltitkolják, hogy a kicsivel nagyobb tortán jóval többen osztozkodnak, mint korábban). nem vagyok a digitális letöltés ellensége (mint említettem: beatport), olyannyira nem, hogy az általunk forgalmazott filmeket egy idő után le lehet szedni a filmklikk.hu nevezetű oldalról, melynek látogatottsága azért elég sokat elárul arról, hogy állnak hozzá nálunk a fizetős letöltésekhez.
nem akarok nagy vitába bonyolódni, mert igazad van, szélmalomharc, az időmet inkább arra fordítom, hogy megoldást keressek a problémára, csupán egy dolog zavar: ha valaki fennhangon hírdeti, hogy mennyire faszagyerek, amiért a forgalmazót, stúdiót kikerülve lelopta magának tök ingyen, tök jó minőségben a filmet. mintha ez egy olyan tett lenne, amire bárkinek is büszkének kéne lennie.