szerda: lily allen még háttérzenének is gyenge, jose padilla zagart játszik (wings of love), de nekem is a medúzáról szólt ez a nap. kiváló hangulat, még frissen, egészségesen mindenki belevetette magát a stepelésbe. "high five" a dub phase kru-nak, copnak, cadiknak. mala összességében tetszett, voltak nagyon durva pillanatok, viszont nálam kemon legyőzte sgt. pokes-t
csütörtök: má megin' a dubstep. szépen lemaradtam a bloc partyról, meduzában pécsiek extra fülbevaló zenét toltak; vöröses-szőkés szakállas srác ki volt? liane carroll trio a jazz színpadon üdítő volt. fatboy slimbe belebüfögtünk, aztán tovább álltunk, de mivel A38-ban, medzúzdában is full house volt, maradt a magic mirror

péntek: pendulum bárfelől nézem zeneileg nekem kiscsoportos, prodigyre ellötyögtem. kis mókázás a jazz-nél dermottal és kemonnal. statik & safair arénéban tetszetős, grooverider már annyira nem, a hang meg

(hangfal előtt közvetlen álltam, de csak akkor hallottam meg mi megy, mikor teljesen lekeverték az előző zenét.) s mivel fáradt is voltam, plusz egy német csoporttal lökdösődésbe kezdtünk, jobbnak láttam nem megvárni dillinjat. a szórakozás átbillent szarakodásba
szombat: klaxons-t végig néztem, egynek nem volt rossz, de hosszú távon talán kicsit nyálas. karen carroll & the mississippi grave diggers a blues színpadnál nagyon dögös. reni a mokkában fenséges a megszokott módon. mokka tényleg minden nap az őrület határán volt, de még mindig csattog a hang vagy tényleg az én fülemmel van a baj
vasárnap: danko jones végre belebikáz, faith no more-ból amit hallottam, az tetszett. squarepusher azt hiszem a sziget legfényesebb pontja, ember, közönség, hang, minden a helyén. mr2-nél pedrora táncikálás kb. 5 emberrel. utolsó percek az ambient sátorban teltek palotai diszkós-pörgős zenéjére, fele sátor talpon, és itt a vége
most pedig kivonulok egy lakatlan szigetre a macskámmal... peace