i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 00:52, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: 2009/08 blask - obviously
PostPosted: 16:49, 30-08-2009 
ujonc

blask - obviously

Egy dubstep "demo". Várom, hogy ki hol érez benne technikai vagy "kreatív" hiányosságot. Utóbbi persze szubjektív. :)

Jó hallgatást! :heh:

Profile  

Post subject: Re: 2009/08 blask - obviously
PostPosted: 19:52, 31-08-2009 
pokemon

Nekem tetszik... :D
Technikailag az a baj,hogy ingadozik a kick,valami kompresszalasi hiha,vagy csak nincs eleg helye ott a melytartomanyban :fog: ...
Meg ez a szub is ilyen remegos nekem :roll:

Profile  

PostPosted: 15:05, 02-09-2009 
ujonc

bybass wrote:
Technikailag az a baj,hogy ingadozik a kick,valami kompresszalasi hiha,vagy csak nincs eleg helye ott a melytartomanyban :fog: ...

A kick az egy erős stomping techno kick. Azt találtam ki erre a jelenségre, hogy amikor nincs szub akkor simán megy ha van akkor kicsit leszűrök az aljából de nyitott vagyok egy profibb megoldásra is. :)

Érdekes ez a kompresszálási hiba. Snaper komp bibliájából kiindulva elvileg nem kéne ezt művelnie, de van egy spec pont ahol nincs szub mellette és az egyik leütésnál indokolatlanul nagyot b*sz a kick amit nem értek. :pfft:

Lesz majd egy update mindenesetre a kicken.

A szub az valóban idegbetegen remeg de ha lejjebb veszem az LFO-t akkor elveszti a karakterét és teljesen érdektelen lesz számomra. Erre fogjuk rá, hogy koncepció. Mellesleg nekem tetszik, hogy ilyen bizonytalan a szub és nem annyira arcbamászó. :kitt:

Köszi a feedbacket. :int:

Profile  

PostPosted: 19:50, 02-09-2009 
original nuttah

blask wrote:
bybass wrote:

A kick az egy erős stomping techno kick. Azt találtam ki erre a jelenségre, hogy amikor nincs szub akkor simán megy ha van akkor kicsit leszűrök az aljából de nyitott vagyok egy profibb megoldásra is. :)

Érdekes ez a kompresszálási hiba. Snaper komp bibliájából kiindulva elvileg nem kéne ezt művelnie, de van egy spec pont ahol nincs szub mellette és az egyik leütésnál indokolatlanul nagyot b*sz a kick amit nem értek. :pfft:

Lesz majd egy update mindenesetre a kicken.

A szub az valóban idegbetegen remeg de ha lejjebb veszem az LFO-t akkor elveszti a karakterét és teljesen érdektelen lesz számomra. Erre fogjuk rá, hogy koncepció. Mellesleg nekem tetszik, hogy ilyen bizonytalan a szub és nem annyira arcbamászó. :kitt:

Köszi a feedbacket. :int:

akkor talan probald meg, hogy amikor jon a kick, lejjeb veszel a sub melysegebol egy icipicit, vagy hasznalsz egy limitert, ami egyensulyozza, es akkor talan megoldodik a dolog :nemtom: Amugy bejon a snare nagyon :thumbsup:

Profile  

PostPosted: 11:56, 03-09-2009 
pokemon

atom a sub :badthumbs:

Profile  

PostPosted: 14:56, 04-09-2009 
piper

sidechain nem egyszerűbb? vagy jó eq-zás? :badthumbs:
amúgy fasza elszállós dolog lett ez..kicsit lehetne változatosabb mondjuk, nem sok minden történik benne

facebook | bandcamp | soundcloud

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]