Csak leírom én is, hogy mit gondolok....
Ment itt ugye a beírogatás már korábban, h tényleg dokkban lesz-e a buli, amire én azt hittem, hogy biztos csak vkit megpróbáltak beszívatni a haverok, vagy ilyesmi, merthogy nyilván van annyi a szervezőkben, hogy közlik, amennyiben helyszínváltozás van, hiszen ez így korrekt. Aztán péntek, megérkezünk és ott a tábla, hogy a buli a Dokkban van. Na, ennyit a lelkesedésemről meg a jókedvemről... Mert az egy dolog, hogy én személy szerint nem szeretem a Dokkot, mert egyszerűen nem jön be az elrendezés meg a hangulata, ez legyen az én egyéni hisztim és bajom. DE azt rettenetesen gerinctelen dolognak tartom azt, hogy mint utóbb megtudtam ez már hétfőn eldőlt, hogy a buli a Dokkban lesz, tehát bőven lett volna idő erről tájékoztatni az embereket, ezt mégsem tették meg a szervezők. Mi volt ennek az oka??? Felmerül bennem az, hogy tán azért nem szóltak, mert akkor még kevesebb ember megy, ergo még kevesebb a bevétel... Szerintem már az összes szervezőnek volt bukó partyja, vagy olyan amin kevesen voltak. Ez sajnos benne van a dologban, számolni kell vele. Nem hiszem, hogy erre megoldás, ha megvezetik a közönséget. Sőt! Nem lett volna azzal semmi gáz, ha beírnak, amikor kiderült ez, hogy srácok, az van, h kevés jegy ment el, ezért a buli átkerül a Dokkba, sorry. Nyilván akkor is ment volna a rinya, de legalább korrektek lettek volna. Így viszont sok emberben megmarad ez rossz emlékként, ami a csapat nevének semmiképp nem tesz jót. Mindenesetre mindenképp érdekelne miért maradt el a tájékoztatás, hiszen lehet az mindent más megvilágításba helyezne....
Mellesleg hiába utálom a Dokkot, elmentem volna akkor is, ha tudom előre, h ott lesz a party. Csak akkor úgy készülök eleve, hogy tudom, hogy ott lesz és mire számítsak! Akkor nem azzal telik a buli első fele, hogy ki vagyok akadva, hogy meleg van, tömeg van, nem férek el, deszaritt és miafaszértnemlehetettszólni... Ez így elég rendesen elintézte a hangulatomat az elején. Pedig amúgy nekem nagyon bejött a buli, még Dieselboy is, csak közben valahogy mégis az egészre rányomta a bélyegét ez a dolog.
Lényegében nem azt kaptam, amit ígértek és amire számítottam. Ez az ÉN véleményem, ha valakinek nem tetszik, nyugodtan kössön belém