..:: Péstéé ::.. wrote:
thuglife wrote:
..:: Péstéé ::.. wrote:
mondjuk igazad van abban h kicsit túlpörgetik a vh témát..de sok idegesítő feature van a 4ben h számomra élvezhető legyen..
pl?
(amugy hardcore multi szerveren toljad a multit ha jot akarsz)
hát..lehet begyepesedett vok de az 1en és uo-n nevelkedtem és ott még bőven a skillről szólt minden..aztán jött a 2 egy ideig még bírtuk de át kellett állni lassan eltűntek a szerverek minden..sok az ugatós láma de még mindig egyenlő mindenki(mmint a játékban a karakter) cod4 meg..perkek..jézusom..olyan h lövöd az embert telibe és nem hal meg meg a falon keresztül makkolnak el úgy h csak vaktában lövöldöznek(tom tom van aki célzottan lő mert vágja a helyeket ahol az enemy lehet) a gl meg nocomment..tom h vannak szerverek ahol perkek meg gl sincs,meg gondolom jó stratégiákat lehet összehozni belőlük de úgy az egész összkép nem jön be..maradok amberzser módra a 2nél :]
a perk reszevel egyetertek, elejen enis utaltam plane meg az uav, airstrike, heli supportot, de megszoksz v megszöksz elven inkabb megtanultam kihasznalni oket, es ha osszeallitasz 4-5 fegyver+skill kombot, elobb-utobb rajossz melyik jon be neked leginkabb es aztan nincs aki megallit

btw enis cod1+uo-en nevelkedtem, anno cb-n top5 hun klanban voltunk, szoval akkor meg telleg csak a skill szamitott, a masodik resznel ezt nagyon megkonnyitettek, nem is jott be annyira, de talan a nagy kihagyas miatt jon be ennyire, meg h VEGRE NEM 2.VH

nameg hat a perkek jo baratok is tudnak lenni, na. nem eroszak a disznotor