koles-d wrote:
batroteph wrote:
belepillantottam ebbe a "A DERBI"-be,hát eddig nem sok minden volt...azért többet várnék mindkét csapattól

en uccso 15 percet tudtam csak nezni melo miatt, v'szeg nem is vesztettem sokat
futomennyisegnel csak 1 dolog volt verszegenyebb, a technikai tudas

hát ha a Chelsea-Liverpool-ról van szó, akkor az szerintem nagyon jó meccs volt, megnéztem volna egy olyan mutatót pl a végén, hogy hány %-ban volt a labda a játékban, a bíró kb a huszadik percben fújt először (és utána sem sokat, pl sajnos akkor sem, amikor a Poolnak 11-est kellett volna adnia az első félidő végén, amikor Drogba lerántotta a játékosukat (de amúgy ezen kívül tényleg megérdemeltnek tűnt a Chelsea győzelme, szóval no offense)), a játékosok végig hajtottak (bár a 'pool leginkább csak az első félidő első és a második félidő második felében) és annak ellenére is felpattantak minden esésből, hogy egyébként félpercenként akkorákat ütköztek, hogy itthon/Olaszországban/akárhol máshol hordággyal vitték volna le őket, miközben a halálukon léve is reklamáltak/színészkedtek/balhéztak volna egészen addig, amíg ki nem kerültek volna az oldalvonalra, hogy utána újból játékra jelentkezzenek, szóval annak ellenére, hogy a Liverpoolnak drukkoltam, szerintem ez egy jó meccs volt, és én az ilyen focit szeretem nézni.
szerk: hülye vagyok, október 3-án nem lehetett szó a 4-i meccsről, bocs
(kicsit gyanús is volt a "vérszegény technikai tudás", mert nem az a kifejezés jutott először eszembe a Chelsea-Pool meccs focistáinak játékát nézve

)