nekem tetszik a tárgyilagosságod, de hidd el, hogy a studio-t nem éri meg kinyitni 5-600 embernek.
Late wrote:
Sziasztok!
Biztos hatalmas zenék lesznek, jó megszólalással, mert a múltkori Concord Dawn is ilyen volt a Club Coolban.
Egy kis monológ: Részben örülök, hogy a Drum and Bass ismét divat lett, mert kapunk sok bulit nagy húzónevekkel és minden honnan ez a zene folyik(, ha a nagy részük kukába is való), DE a Concord Dawn buli is megmutatta, hogy az ekkor érdeklődést kiváltó rendezvényeket nem egy ilyen csöpp helyre kell szervezni. A szervezők védelmére írható, hogy valószínűleg ez a két buli már jóval előbb erre a helyre (Club Cool) lett lezsírozva, így az első alkalommal tapasztalt tömegnyomor és gázkamrás állapotok után is kénytelenek itt tartani a rendezvényt. Maga a hely amúgy nekem nagyon bejött, akár kiváló is lenne ilyen bulikra, fele ennyi beengedett vendéggel. Éppen ezért nem is értem, h miért kell dupla annyi ember bezsúfolni egy rendezvényre, mint amennyi mozdulni bír. Ennyire nem kellene már a pénzre hajtani! Lehetőség lenne korlátozott létszám beengedésére is, persze csökkenne a profit -hát akkor emeljük az árat, amúgy is túl alacsonynak találtam, ilyen ár mellet még az is betér, akinek köze nincs a témához…, ezzel megszűrhető lenne a közönség, illetve a rendezők is a kívánt bevételhez jutnának. A közönség is kulturált körülmények között szórakozhatna.
Szóval akkor már inkább a Stúdió a maga sznobságával, de tágas belsejével. Az Ed Rush féle Virus buli pl kiváló volt ott.