Sinister K wrote:
Kire gondolsz High Contrastra, A-Sidesra?????

Nekem egyik se lenne gyanús sőt......!
reg lattam A-Sidesot, de o nagyon regi jatekos, technikailag eleg "stabilak" es kovetkezetesen szelektaltak a mixei. plusz nem is stadion basst jatszik, szoval miert lenne szuksege ilyen trukkokre?
High Contrast meg szerintem tartja magat a Hospital Tony Colman altal meghirdetett dubplate eletben tarto mozgalmahoz (igen, Mistacsoka ota a H logo se feltetlenul a minoseg zaloga, de szerintem HC azert mas kategoria)
tudom, mar kb. tulleptunk a teman, csak jeleztem volna, h szerintem ne kezdjunk el sorra venni es gyanusitgatni mindenkit...
reeet wrote:
szvsz a motiváció az, hogy nagyon megnőtt az emberek toleranciaszintje, várják a gyors mixeket, teaseket, dupladroppokat, stb.
mar evekkel ezelott az volt az erzesem, h a dnb-ben mas stilusokhoz/"jozan eszhez" kepest aranytalanul magasra kerult a lec: legyel trendi producer, kulonben nem jutsz fellepesi lehetoseghez djkent, ha viszont mar djzel, akkor keverj hibatlanul, doubledropolj mindent, harom lemezjatszozz, reszesitsd elonyben a vinylt/dubot, mert a gyokereket tisztelni kell, v mert csak, zeneid legyenek frissebbek mindenkinel, de ne feledkezz meg a regi kozonsegkedvencekrol sem, blahblahblah... vhol mintha elveszett volna a lenyeg (ami... hmmm... mi is...?)
es persze nagyon rossz valasz erre, ha vki elore felvett dolgokkal akarja megokositani a dolgokat