|
Emberevő sárkány érkezik a városba, és tizedeli a népet, meg mindent szétvág, szóval nagy genya. Összefog három srác, a heroinista, a kokainista, és a füves, hogy megmentik a jónépet. Elmennek a sárkányhoz alkudozni, a sárkány megszabja a dolgokat: -Figyu srácok, ha valaki olyan cuccot mutat, amit még soha nem éreztem, annak meghagyom az életét, meg elmegyek világgá. Elsőnek a heroinista csinál egy fél kilónyi porból lét, betölti, aztán odaadja a méteres fecsit a sárkánynak. Belövi magát, totál kész van három nap három éjszaka (!) kicsit tisztul, és így szól: - Fasza volt haver, de két hete nyomtam ilyen szart, úgyhogy sorry….és már meg is ette. Jön a kokainista, kipenget neki egy méteres utcát, a sárkány feltolja az orrába porszívócsövel, elpörög tőle egy hétig, kissé tisztulva megszólal: -Öcsém ez már tényleg majdnem a topppp volt, de vagy egy éve beleszaladtam már ilyen finomságba. Sorry….és már meg is ette. Kezd beszarni a dzsangás gyerek, “Ej baszki, nincs más nálam, csak egy kis noname holland szar….nem baj, betekerem, aztán lesz ami lesz” így is tesz, odaadja a spanglit a sárkánynak. A sárkány elszívja, totál kész van. Vörös a szeme, úgy röhög majd összefossa magát, áll a farka, hempereg jobbra-balra…szóval totálkár. Kicsit már múlik a hatás 10 óra múlva, megszólal a sárkány: -Nagykirály vagy haver….ennyire jót még sose használtam….kurva jó….azt se tudom, hol vagyok…., de ne haragudj, úgy megéheztem……….
IWIW KLUBBOK „Néha szexelek a barátnőmmel klub” – nehogy túlzásba vigyétek! „Cépek klubja : D: D: D” – nyilván az eszeseké is. „Akiknek kivan a fasza” – hát ennyi IQ-val én se örömködnék „3D Szempilla Klub” – a többieké síkban helyezkedik el. „Csunyák klubja” – helyesírás nincs, önkritika legalább van „A Szexi Hófehérke” – mi mondjuk a hét törpére gerjedünk „Kommunista Parasztok Degenerált Klubja” – ez amolyan onlájn TSZ lehet „Akik tíznaponta legalább egyszer interneteznek” – én csak 11 naponta, francba „Szeretem az Epret” – igazi beszélgetési alap! „A borsmenta tea fogyasztói” – ez is kimerítő. „Eper imádók, de tényleg” – ők TÉNYLEG szeretik az epret, míg a fentiek inkább csak villognak vele „Orosházi lisztérzékenyek és barátaik” – bocs, de… MUHAHA „Akik szeretnek szarni!” – a Művészet kategóriában akadt ez a gyöngyszem „TETOVÁLÁS VAN A PUNCIMON FAN CLUB” – ez ugyebár mindenkire tartozik „Kerepesi Temető” – jelölje bátran, aki… odajár bandázni? Netán ott nyugszik? „Nagy orr az etalon” – én mondjuk a terjedelmes fülcimpára szavaznék „Velünk az egész világ” – nevű klub 1 tagot számlál „Akik szeretik a szexet” – a többiek ki nem állhatják nyilván. „Árpád-házi magyar szentek” – nem gondoltam, hogy neteznek, pláne hogy háromezren vannak „ÉN VAGYOK A BATMAN TE BUZI” – engem meggyőzött! „Akiket már csaltak meg” – itt lehet vele büszkélkedni „Akik az iwiw-en rajta vannak” – ha bejelölöd, rajta leszel! „Képzeletbeli kentaurok, lovak” – én is gyakran fantáziálok róluk „Nemzetközi Lapos Föld Társaság” – már van egy tagja. „Tóth Péterek klubja” – mert itt érzed, hogy egyéniség vagy. „GYŰLÖLÖM A FIATALOKAT” – ja, járókeret nélkül közlekednek és saját fogaik vannak, tök gáz. „Sosem tartoznék olyan klubhoz, mely elfogad engem tagnak klub” – de alter vagy bazzeg
|