.syr wrote:
sobri wrote:
végre végre egy party ahol TECHNO szólt (és nem hulladék minimál meg tech-house)
Mivel sajnos nem voltam az eseményen, így csak az offolásba tudok beszállni egyetlen mondattal:
Tény hogy ritka, de az utóbbi évekkel ellentétben pont most van valami javulás ilyen téren, és pont egy-két isu által szervezett bulin lehet minőségi technot hallani. szal' meg kell hogy védjem isut, mert lehet hogy az észt osztja a magas lóról, de ő az egyetlen a szuperjó budapesti szervezők közül, aki még be mer vállalni egy-egy detroiti vonalon mozgó olyan vendégmunkást, amiről talán ő is tudja hogy nem annyira tutiteltházas mint "menetrendszerűen ellátogat hozzánk sven vath hamburgi különítménye" vagy egyéb német mocskok közül valaki.
Nemoff:
Azért az tökre érdekel, hogy pontosan miket is játszott, posztolnátok pár számcímet, vagy előadót?
Sleeparchive-ra gondolsz pl? mert az odáig oké,h a minimalheadz hoz el tök érdekes fellépőket és minimal/dubtechno vonalon is, tehát ezzel nincs semmi baj. csak az ilyen lesajnáló idióta megjegyzések nem kellenének...
az ilyen technot hiányolom, mint pl ez a fuse-os Hood mix, de sztem ezzel nem vagyok egyedül:
http://blog.bleep.com/2009/06/10/bleep-interview-robert-hoodhis-influences-and-the-nation-he-influenced/és hogy mik mentek Wisdom to the wise, Bells, Flash, Higher state of consciousness, meg Budainak a Techno house classics lemezéről csomó zene, szóval nosztalgiaparty volt erősen.