ezek szerint töltögetnem kéne onnan és programoznom, szóval el vagyok maradva (abbahagytam).
én úgy vettem le a beszélgetés folyamából, hogy pl olyan site-ra lenne szükség/igény, ahonnan minden zene elérhető lenne, tekintet nélkül minden stílusra - legálisan. ez pl brutális erőforrás (gondolom) és adminisztrációs igényű (tudom). ha ezt még azzal jó lenne megfejelni, hogy video, játék, programok, rendelésekkel együtt fusson az számomra elképzelhetetlen a jelenlegi hozzáállással és rendszerekkel. persze rossz semmiképp nem lenne
C.J. wrote:
nem hiszem, hogy ez regebben mashogy lett volna.
akkor is voltak lemezek, amiket nagyon vartak, a megjeleneskor tok mindegy milyen aron, de meg akartak szerezni, volt amire csak ugy raakadtak es megvettek, es voltak olyanok amiket eleg volt meghallgatni a radioban, vagy rendezvenyen - meg akkor is ha tetszett nekik.
én az ingyenes letöltés kontra vásárlás dolgora mondtam, nem a kiszolgálásra, hogy: az emberek régen jobban rá voltak kényszerülve, hogy bemenjenek és megvegyék a zenéket (legálisan), mert úgy jutottak hozza. ma ehhez ki se kell mozdulni, mert kb az összes, exkluzív avagy ritka zene is elérhető egy kattintással. alapvetően ilyen a legtöbb ember: "ha ingyen is meglehet, mért vegyem meg..." és ezen nehéz változtatni, akárhogy is jó lenne. valamit mondjuk mindenhol el kell kezdeni