affranc. csak nem vesznek el... mondjuk ez pont az egy állati király zene azok közül. (mondjuk a másik oldal nagyon nem az én műfajom)
Nade, hogy on legyek. Azért vagyok nagyon kíváncsi a mixre, mert, bár már egy jó ideje túrom a garázsokat is, alig találtam igazán jókat köztük. Szerinted nincsenek kisebbségben az igazán kivételes kiadványok errefele? (általában véve, nem a 2009es évre vonatkoztatva persze)
Post subject: Re: Mentalien - UK Garage set live at Sziget Festival 15-08-2009
Posted: 02:18, 26-11-2009
impulsecreator.hu
Joined: 13:20, 22-05-2003 Posts: 9589 Location: in my neighbourhood
ez nagy mertekben attol is fugg, hogy mit tartasz igazan jonak, melyik vonal jon be neked szerintem a jo/rossz zenek aranya itt is nagyjabol ugyanugy oszlik meg, mint barmi mas hasonlo "uk bass" stilus eseteben, csak a megjelenesek es ugy altalaban ez az egesz "szcena" sokkal szetszortabbnak tunik nekem mondjuk a dnb-hez vagy a dubstephez kepest
2001/2002 utan ahogy en latom, nagyon durvan megritkultak a garazs megjelenesek, tehat nem arrol van szo, hogy csak rossz dolgok jottek ki, hanem ugy altalaban semmi (leszamitva azt az 1-2 "zaszlovivojet" a stilusnak, akik kitartottak) az azelotti korszak meg egy majdnem kimerithetetlen aranybanya
ami meg a jelent/jovot illeti, abszolut javulo a tendencia, itt lesz ez a ghost cucc, zed bias album is lesz, sot mj cole is keszul egy lp-vel jovo ev elejere es emellett ott a uk funky (es temerdeknyi egyeb, garazzsal vegyulo probalkozas), ami amilyen szarul indult, annyira lett kurvajo gyakorlatilag par honap leforgasa alatt
Posted: 23:44, 10-12-2009
ujonc
nagyon jó ez a mix! és most azon gondolkodom, hogy vajon melyik koncert miatt maradtam le erről a szigeten... azt hittem, hogy ezek a zenék már feledésbe merültek, de olyan jó hallani a Sunship cuccokat meg Sweet Female Attitude... gyermekkorom zenéi elő is túrom őket gyorsan! lehet, hogy off, de így pár év távlatából a 5AM In June mixedhez is gratula, azt én nagyon sokszor meghallgattam anno!
Posted: 01:52, 11-12-2009
original nuttah
bar nem az en mufajom elsosorban, de nagyon tetszik! (szigeten is baromi nagyot szolt) iszonyat jo zenek vannak itt osszerakva abszolut nyari hangulat tokjo minoseg szal nagyfel! off: tobb mix nincs ezen a ketton kivul?
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum