na, latom ez tul hosszu lesz, de miert ne...
le lett zarva a syndicate topik, pedig eppen megkerdeztem volna, hogy min vagytok ugy ki wszgo es fatilla, ez nem igazan egyertelmu

es azt is megkerdeztem volna, hogy direct meg caesar miert pont az eddig legkevesbe ellenseges valaszok utan kellett kitenni a "ban" tablakat.
?
tok korrektul meg volt fogalmazva, meg ha kicsit nehezen is elfogadhato a szerintem tul kemeny kritika utan. meg pl ilyenek, hogy "legkocsogebb rendezo brigad"...

most nem olvastam vissza, de ez remlik, bocs ha barmit is elferditenek eppen.
szoval a hozongo oldalnak: tobbek kozt nem ertem miert kell a megvaltast varni a RYN-tol, jo promo szoveg ide vagy oda, es miert a bergitol kell szamitani erdemleges valaszra az ep-t illetoen. szerintem a zene elkeszulese egy alkotoi folyamat, es ha nem magatol a keszitotol hallod, hogy mi van, akkor mit akarsz?
nem ismerem a cadikot, de van egy olyan erzesem, hogy nem az az ember akit orarol orara kovethetsz a twitterén...
es orulni kell, hogy vannak ilyen zenek az a38-on, azzal a hangrendszerrel, 1000 forintert, ami valljuk be nem sok. tudom, ez az "oruljunk annak ami van" hozzaallas nagyon nem jo semmire, de azert a SZUTYOK-tol is messze volt a helyzet. pl benji b parti szerintem biztos.
remelem, ez a partisorozat jobb es jobb lesz. es,hogy kinovi majd az a38-at es kurvanagy megapartikban lehet majd resze minden bassface-nek. vegulis a partisorozatoknak, de legalabbis a legtobbnek reszben az a celja, hogy sikeres, es megsikresebb legyen.
lehetne pozitivabban is hozzaalni.
ok, nem mondanam eletem partiajanak.. en amugy a hangucctol nem dobtam el az agyam. viszont, hogy zeneileg beleszoljak, ugy, hogy tulmenjek az "en most nem ereztem annyira" szintu dolgokon... szerintem ahhoz keves embernek van meg a hatter, es en, mint sokan masok sem vagyok szerintem azok kozt akiknek megvan... viszont epp ezert orulok, hogy lehetett ellenkezo allaspontu velemenyeket is olvasni. igaz mint mindig, az ember nem vesz minden leirt szot keszpenznek.
mindegy, mindenesetre remelem, hogy a jovoben is tudok majd pro es kontrat olvasni. nem csak prot.
na piiisz:)
ps: ja es a cigitemahoz, T. Rendezok, ha megengednetek egy eszrevetelt: vagy legyen betartva a no smokeing dolog, vagy ne is legyen inkabb leirva se szerintem, mert igy aki nem cigizik megrosszallobban fog nezni, aki meg cigizik az megkevesbe fogja elvezni a bagot, es akkor meg mi a faszom ertelme van tenyleg az egesznek ha meg az is feszeng, akinek elvileg elveznie kene. mert, kb semmilyen szinten nem volt betartva a hajon.... vagy megis ? en mar elszoktam a fustos kluboktol, nemigazan van viszonyitasi alapom. lehet, hogy sokkal durvabb fust lett volna, ha mindenki szabadon dohanyzik?
valami felugyelo csavo aszondta,hogy az orrbar az egyetlen ahol nem lehet ragyujtani.... ez is elegge ellentmondott a teraszos valtozatnak..