bybass wrote:
Snaper meselj mar,mi a helyzet az s1000-el,en nem vagom.
Mi a kulonbseg az s2000-el,filter ilyenek..?
Ehhez nincs software vagy igen,scsi szamitogeppel komunikal..?
2000-es okosabb sokkal.
Egyenlőre még a filter cutoff-modwheel assign is nehezen akar menni, de sokkal jobban kézreáll mint mondjuk a 2000-es.
Szoft editor nincs, viszont van nagy kék kijelző, SCSI, brutál sok kimenet alapból. Filter az ugyanúgy sima digit 18dB LP, reso nélkül, de filterezésre, meg komolyabb melóra marad az E-Mu. Ez csak vinyl samplingelt cinekhez kell. Arra meg csúcsmodell. Szépen vesz fel, baromi jól lehet belőni a bemenő jelet (van rajta poti, plussz egy 3 állású kapcsoló, low-mid-high, amivel tudod szabályozni a beérkező cuccot, ami elég jó, ha túl akarsz tolni valamit, vagy éppen szépen be akarod lőni.)
Ugyanúgy arm-ra samplingel mint a többiek, belső vinyóra ment, leguccsó OS-t lekaptam, kiraktam lemezre ugye, onnan boot, és mentés az első partícióra hogy ne legyen mindig boot diskelés.
Loop egész jó, x-fade is szépen teszi a dolgát, timestretch ugye űberelhetetlen, a loop-al annyi bajom van, hogy nem tud reverse loop-ot ez sem, tehát ezt a cycling megoldást. Sokszor jól jönne.
EFX proci nincsen benne, és nem is lehet belerakni, viszont bármilyen HW efx-et lehet direktbe insterálni a samplerbe és ott mixelni úgy ahogy akarom. Ami elég jó, mert nekem volt akai fx procis samplerem és nem voltam annyira elájulva tőle, de így meg végülis akármilyen zengetőt lehet tolni rá.
Ami idegesít és még keresem rá a választ az a filter cutoff automatizálása midin. Arra kéne valamit kitalálni. Normál esetben ugye assign a modwheel-re és pá, de itt ezt még nem sikerült összelőni. (E-Mu-nál meg modmátrixban ugye kiosztod CC-re, és simán vezérled.)
Kielégítő volt a válaszom Lacikám vagy lenne specifikusabb kérdésed is?

... jazz ninja ...
*忍び*
* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *