laca wrote:
pme023 wrote:
limelake wrote:
ma tele volt biztonságiakkal a metro. vagy azok az ellenőrök voltak, csak felvették a sárga mellényt? mindegy, de nem dolgoztak az tuti. egyébként meg nettó 142ezret keresnek a buszsofőrök, most hallottam a tvben. nemazért de főiskolai tanárok nem keresnek annyit x diplomával. hogy van ez?

nekem van olyan ismerősömk aki
2kiló felett visz haza és bkv buszsofőr + juttatások, szegényeket majd megsajnálom
sajnald ne sajnald. biztos keveset dolgozik, biztosan nem
felel tobb ezer ember eleteert nap mint nap.
ok, ezt meg ala is irom
limelake wrote:
de ennyi erővel az orvosok, tűzoltók is sztrájkolhatnának. sokat dolgoznak, emberéletért felelnek, és ők sincsenek túlfizetve.
viszont a pont limelakenel van. csak a pelda gyanant anyam oszt.vezeto gyermekkardiologus foorvoskent nem sokkal tobbet kap, mint a mar emlitett netto 142...ez itt a nagy baj!
azert a ket dologba befektetett energiat, munkat es idot (egyetem 5yrs + gyermekorvosi szakvizsg. 2 yrs + kardiologusi szakvizsg. 2 yrs vs. jogsi buszra es 2 ev tapasztalat) inkabb hagy ne hasonlitsam ossze egymassal...
csecsemok eletet menti meg nap, mint nap szarert hugyert, de vhogy sosem jut eszebe h 'na jol van bmeg, ma sztrajkolok m szar az elet es keves a zseton'...tudom ez leginkabb a magyar egeszsegugyet minositi de azert ne essunk at a lo tulso oldalara sem, nem csak a szegeny buszvezetoknek savanyu a szolo es szar az elet...
get real, shut up 'n' drive!