jade wrote:
skizza wrote:
jade wrote:
en is lattam mind a 8 meccset.
es ennek ellenere vallom, h a cardianls - green bay volt az egyetlen igazan jo.
a dallas-minesota? mi volt abban a jo, h nem volt meccs, mert az egyik csapat nem jatszott? persze tok jo h nyert a vikings, hajra, de nem volt kuzdelem. semmi. a viking LB-k romot kergettek fel s ala a palyan, nem csoda h nem tudott semmit csinalni csak fogocskazni. sztem az a meccs a cowboys offensive linejan ment el.
ugyanez az arizona-new orleans. jatek ott se volt a cards reszerol. (csak zarojelben jegyzem meg h a probowler cornerbackjuket, rodgers-cromatiet az elejen szetvrtek, aztan a posztjan jatszo csere cornerback szivatasaval csinaltak a pontok legnagyobb reszet, arrol nem is beszelve h a masodik negyedben warnert is agyonzuztak. az elejen azert meg jatszottak.. elso tamadasbol td..de hat "ilyen a cest la vie")
es ez volt az a ket meccs, ahol legalabb az egyik csapat jatszott.
Ok értem az álláspontodat, valóban a cardinals-packers meccs volt a legjobb, csak háromszor néztem meg.

Nem vagyunk egyformák, én szeretem az olyan meccseket is, ahol az egyik csapat a "földbe döngöli" a másikat. Pl. nagyon élveztem a 2007-es alapszakasz Patriots-Redskins összecsapását. Ha jól emlékszem 52-6 lett.

felreertes ne essek, es is imadom a brillirozos meccseket, pl ugye a 2009-es titans @ pats 0-59 :-D de a rajatszasban azert nem ez a jo..
jets - colts is erdekes volt, az elejen siman el lehetett hinni h a jetsnek bizony van keresnivaloja.
de a vikings - saints viszont fantasztikus volt!!! sajnalom a vikings-t, de nagy meccs volt, sajnos tul sok viking hibaval, es reszrehajlo biraskodassal.
Ez a viking - saints meccs tipikusan az volt, amiért érdemes volt fent maradni, még akkor is, ha végén nagyon sajnáltam Favre "apót"
(egyre határozottabban az a véleményem, hogy a szentek taktikájának alap része az ellenfél irányítójának totális fizikai és lelki terrorja)
Ezzel együtt is, sztem egy hajszállal jobbak voltak a vikingek, attól az apró, de nem elhanyagolható ténytől eltekintve, ami a hibák számát illeti
Ennyiszer egész egyszerűen nem lehet elejteni a labdát (nyilván ez ugyanannyira dicséri a védőt, mint minősíti a támadót)
Látva a másik meccset, teljesen egyetértek azokkal, akik azt mondják, ez volt az idei igazi döntő
Mondjuk én már a meccs előtt tudtam, bárki is nyer, nekik drukkolok a döntőben, de azért a vikingeknek sokkal jobban örültem volna :-)