noise8 wrote:
Quote:
1. a zeneiparban a mások munkásságát leszólni sem divat anélkül h ismernéd (pláne ha nem te vagy az új Justice)
2. a munkád szakmai értéke nem kizárólag a cuccaid technikai paramétereitől függ
3. ha egy technikai paraméter a munkában egyáltalán nem zavar, miért javitsam meg? pláne miér leszek ettől tudatlan és igénytelen
4. sp3 számtalan security fixet sata drivert es kismillió egyéb dolgot is tartalmaz, érdemes felrakni, pláne ha szoftvert is fejlesztesz
ezt mind kihagyhattad volna, nem minositettelek, csak feltettem hogy ha nem erdekel min dolgozol, nyilvan az se erdekel milyen munkat vegzel. te mar mindjart a kotekedest latod, tul nagy az egod hogy felfogd nem csak banto szandeku emberek leteznek. akkor maradjon is ez igy orvendtem a talalkozasnak.

edit: belehallgattam a plastic heaven munkakba, igenyesnek tunik, a temak annyira nem fognak meg (vagy csak hangulat kerdese?), de a hangzas lehet hogy tenyleg jo (myspace sokat ront rajta tudom). ugyes munkak

kisse tul vad felteves volt ezek szerint

de no para

es hasonlokepp, en is belehallgattam a te dolgaidba, latszik, h ertesz hozza, de a temak engem se gyoztek meg 100%-osan
kedvencem a SID is the end ami tokos gridlok funk lehetne, ha
1. kicsit kemenyebb lenne a beat+mid, de ez ami myspace-en nem hallatszik
2. nem lenne az elso drop elott fel perc breakdown, en egybol droppoltam volna
3. nem lenne a cheesy-trancy magas hang, csak a bass groove rofogne
4. az intro beat viszont tok jo, de lehetne meg durvabb
pisz