skull wrote:
tomanek wrote:
a Partizan megverte hosszabbításban a Barcelonát (67:66)

uhh , eleg jo hangulatu kis meccs lehetett.. belgradi arena eleg forro tud lenni

Jaja, bár a legvégén - a Partizan játékosainak és szurkolóinak a lefújás utáni örömködése után - volt egy majd ötperces szarakodás, amíg a felvételeket milliószor visszanézve megállapították, hogy marad a 67:66, mert a Barca utolsó dobása lepördült a gyűrűről (épphogy, nagyon meleg volt!

), és miközben mindenki ment a lepattanóra, úgy ütötte el a Partizan, hogy véleményes volt (amúgy szerintem is már a gyűrűn kívül és nem közvetlenül fölötte ütötték el, ráadásul már kifelé ment a labda (magától befelé már biztosan nem ment volna), szóval korrekt döntés volt a bírók részéről), de a közönség maradt addig (ahogy én is a laptop előtt), hogy a végén még egy jó nagyot ordítson.
Egyébként kb három negyedig a Partizan állt nyerésre, majd úgy tűnt, hogy a Barca hozza ezt a meccset is, mint az előtte levő 11-et eddig mindig, de átvette néhány perccel a vége előtt a vezetést a Partizan, és még a Barca örülhetett, hogy Lakovic bedobott egy hármast kb fél perccel a rendes játékidő vége előtt, amellyel döntetlenre hozták. (Bár a 40 perc legvégén is volt még egy próbálkozásuk, de több kosár már nem esett a hosszabbításig).
Amúgy olyan védekezés volt az egész meccsen végig (ami gondolom a hosszabbításos, 67:66-os eredményen is látszhat), amely ellen pl az a houstoni újonc srác fel sem tudta volna emelni a kezét, aki az NBA idei idényében nullvédekezés mellett/ellen dobott az egyik negyedben majdnem harminc pontot.
szerk: a (talán csoportmásodik helyért ki-ki meccs) Partizan-Pana atomkeménynek ígérkezik március 4-én...