rone wrote:
Viszont megvettem a FFVIII-at és állat, olyan nosztalgia, hogy elmondani nem tudom

de vicces, hogy az idő megszépíti a dolgokat, nem emlékeztem rá, hogy ennyire pixelesek a karakterek játék közben, közben meg a háttér brutális részletes. - pedig psx -
FFVII mégannyira pixeles +még a karakterek is kalapácskezűek, valóban vicces mostanról visszanézni ezeket a gamékat, de a játékélmény legalább a régi.
magam is ráfagytam a VIII-ra pár hónapja, csak rendszerújrarakásnál nem szedtem ki a mentéseket (pedig már 4ik disc-nél jártam), szal annyi volt, újrakezdeni nem akartam.
...
Mass effect 2-vel nyomom most és kezdetben hiányzott a sok régi dolog, de egyértelműen élvezetesebb lett szinte mindenben, A karakter animáció baromi jó lett, jobban ütnek a bionikus támadások is..
-viszonylag sok minijáték (a bolygókat spec teljesen t kell scannelni ha nyersanyagra fáj a fogunk)
-10 választható csapattag
-egyszerűbb felszerelés invertory (gyakorlatilag nincs loot, nekem ez tetszik, bár nem túl rpg-s)
-melléküldik változatosabbak/kidolgozottabbak
-akár 3-4 csibével is lehet párhuzamosan kavarni

----->
http://www.gametrailers.com/video/-spoiler-hooking-mass-effect/61443-jobb hangok /zenék (bár áthozhatták volna a régi főmenü muzsikát, hihetetlen hangulatos volt)
-intenzívebb akció
-Még több párbeszéd, hihetetlen sok választási lehetőség, még az átvezető vidikben is dönthetünk a dolgok alakulásáról
-Grafika sokkal szebb, karakterek kidolgozottabbak és a legjobb hogy még jobban is fut mint a régi (ráadásul azóta nagyobb felbontásra váltás is lett)
-Külön kapitányi iroda zenelejászóval és van külön mail postafiókunk, ahova folyamatosan jönnek a levelek, visszaírni természetesen nem lehet, bár talán az lesz a köv. lépcső