Technocity:(Legyen tiéd a 400 ingyenjegy egyike!)
Az ILoveTechno.hu márciustól elindítja a várva-várt TECHNO CITY rendezvénysorozatát, melynek első hivatalos időpontja Március 5. (Péntek). A rendezvénysorozat minden héten, pénteken kerül megrendezésre Magyarország egyik legszebb és legjobban felszerelt szórakozóhelyén, a Kaméleon Klubban, ahol az I LOVE TECHNO stábjával is találkozhatsz hétről hétre, illetve együtt bulizhatsz a nemzetközi sztárokkal és persze velünk, a VIP-ben!
És hogy tényleg érezd, hogy mi gondolunk rád, a belépőd mellé ajándékba adunk 1-1 partyrudat, hogy teljes legyen az élmény!
Nem bírod ki Március 5-éig? Már most bulizni szeretnél velünk? Akkor jó hírünk van a számodra! Február 12-én (pénteken) a TECHNO CITY előfutáraként tartunk egy nagyszabású bulit, ahová Téged is várunk. Olyan kiváló sztárokat vonultatunk fel, mint pl.: Scarface, Grega, Deunan Knute, Progress. Úgy döntöttünk, hogy aki éjfélig befut a bulira, annak a belépőjét Mi álljuk, azaz a 0:00-ig érkezőknek a belépés díjtalan. Siess, mert utána már 1.000Ft! Mindemellett, egész este számos italakció ad bátorságot a szomjas torkoknak a Club és a Cubanero jóvoltából, és vizuálshow is lesz, mint ahogyan azt már megszokhattátok!
Tartogatod a pénzed a március 5-ére? Ne tedd! A TECHNO CITY érted van! Lehet megőrültünk, de az első 400 vendéget, aki február 12-én éjfélig ellátogat a bulira, azokat megajándékozzuk egy INGYEN BELÉPŐVEL A MÁRCIUS 5-i ELSŐ, HIVATALOS TECHNO CITY PARTYRA, ahol nem kisebb, nemzetközi és hazai szinten is elismert technoguruk pörgetik a lemezeket, mint Leslie Smith, Szeka és Jay Cortez, továbbá számos meglepetésvendég is lesz és több exkluzív szettel is számolhatsz.
Szóval szólj a barátaidnak is, hogy február 12-én (pénteken) irány Budapest a Mammut 2 bevásárló központ IV. emelete!(a kényelmes bejutáshoz a lift nyújt segítséget). Szóval gyertek Magyarország egyik legszebb és legjobban felszerelt klubjába a Kaméleon Club-ba és legyen a Tiéd, s barátaidé a Március 5-i első TECHNO CITY partysorozat 400db tiszteletjegy egyike, és bulizz a nemzetközi sztárokkal és persze velünk egy IGAZI TECHNO PARTY-n.
További információ az I LOVE TECHNO.hu-n és az
info@ilovetechno.hu-n.
Figyelgesd az I LOVE TECHNO.hu-t és a postafiókod, mert az őrületnek még nincs vége! Az I LOVE TECHNO Stábja becsavarodott!