Gyöm wrote:
Abban bíztam, hogy itt kapok némi útbaigazítást esetleg...és nem csak én, hanem midnenki akinek még nem volt szerencséje eljutni oda.
Ezért nyitottam meg.
Nem tudom ez miért probléma (:
erdemes repulovel menni, becsbol van kozvetlen jarat olbiaba, onnan pedig busszal el lehet jutni san teodoroba (az mar kicsit korulmenyesebb). de kocsival is lehet menni, aztan kompozni fel napot.
san teodoroban van tobb kemping is, ez a legolcsobb, de azt en nem vallalnam be.
szerintem apartmant berelni a legkezenfekvobb, 2 szobas 5-6 agyast lehet talalni rengeteget, nagyobbat mar nehezebb. hanyan mennetek? egy hetre mar lehet talalni 300-350 € korul. ha neten kerestek, fontos, hogy san teodoro centroban legyen, mert vannak par kilometerre a varoshoz tartozo kis falucskak, de onnan kocsi nelkul sokaig tart bejutni. a varos 3 kulonbozo pontjan zajlanak az esemenyek, tehat olyan apartmant nehezen talalni, ami mindhez kozel esik. de gyalog kb 20 perc alatt at lehet erni a varoson reszegen
autoberles a tapasztalatok alapjan nem a legkonnyebb, de azt is meg lehet oldani. csomo szep part van a kornyeken, erdemes kiruccani, bar a fesztival alatt nem igen lesz ra energia/ido.
az apartmanokhoz altalaban tartozik kerti sutogeto is, a kajalast meg lehet oldani otthon is. van auchan olbiaban, ott olcson be lehet szerezni mindent. a varosban is van csomo szupermarket, de azok nyilvan dragabbak.
a bulikban nagyon!!!!!!!! durva koktelokat adnak 8 €-ert, a sor asszem 5-6 €.
nagyjabol ennyi amit tudni kell