i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 11:31, 22-04-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 16:32, 20-08-2001 
ujonc

"Zoralság,Fajinság,Összetartás"

"MOHAMAN szólójának megjelenését könnyed egy évvel követi egy új EP,mely egy "másik" Da Flava kutyafalka segítségével készült el.Az anyag kimondottan kemény,de nem döngő ütemek és mogyoróikba markolászó műmacsók teszik súlyossá,mint a Kartelt, hanem az"éhség"miatt.Éhesek a sikerre,az elismerésre.Tudják nagyon jól,milyen világban élnek.A nyolcadik kerület,Káposztásmegyer,Zugló,Esztergom és Mezőkövesd tapasztalatai és tehetsége ötvöződik remekbe szabott profi ütemeken."

Free magazin, Május No. 61

moha sokat változott a Happy Gang óta,édesanyja biztos úgy fogalmazna,hogy rossz társaságba keveredett:)

de mindenesetre a westend megfelelő helyszín a "fullos westcoast" képviselőinek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:40, 20-08-2001 
original nuttah

ez egy real hiphop pardey lesz!
:)))))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:11, 20-08-2001 
poszthumusz

En Kaposztasmegyeren laktam 13 evig.Nem annyira morcos az a helt.Egy sima lakotelep amilyen van meg szaz a varosban.Kulvaros stb.
Mohaman meg egy...hagyjuk.A szovegek szart se ernek a lemezein de van nehany `dongetos` westes beatje ami finom.
Ha mar hip-hop,akkor west coast.Bar sztem az amcsi rap mar nem lesz olyan amilyen regen volt.A zene eloterbe kerult,az eloadok meggazdagodtak es a klippekben es a zeneben is eloterbe kerult a giccs.A szovegek kozt mar nagyon ritkan talalni gyongyszemet pl.:Afu-Ra.En azt mondom a rap 96-ig,Tupac halalaig,talan 97-ig real volt mocskos,szokimondo,elgondolkodtato,lazito.Ma mar csak egy fele party zene.De a regi nagyokat (2pac,Naughty by Nature,Ice-T,Onyx,
Wu-tang,De La Soul) ma is erdemes visszahallgatni.Sztem a mufaj lenyeget most DJ Krush adja.Nala a beatek beszelnek.Ennyi!
BOCS AZ OFFTOPICERT!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:52, 20-08-2001 
ujonc

Én meg Zuglóban laktam, lakom, és remélhetőleg maradok is. De valahogy nincs bennem állandó para, hogy meg van-e töltve a pisztolyom, és hogy a szomszédé nem jobb-e?! :) Na, de komolyan, nem olyan nagy getto ez a Hungary. Mohaman meg lopja a zenét, (mint bárki más az ún. "party-zenékben") elsősorban funky számok alapjait (pl. Allience Ethnik - No Limit c. szám hangjai is felcsendülnek valamelyik "alkotásában"). Szóval, hogy finom legyek, a véleményem inkább negatív. Na ennyi.
És plastik: Egyáltalán nem volt off. :))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:08, 21-08-2001 
ujonc

2001 májusában került a boltokba a Da Flava Család 2001 c. EP lemez, amelyen 6 számos élvezetet kaphatnak az igényes rap zene kedvelői. A lemezborítón végre megtekinthetjük a Da Flava család pontos felépítését; Mohaman, Game a zooglaw-i kutya, Kicsi Tyson a zoral, Peppino 'szív és lélek', valamint Funk N. Stein a leggyorsabban beszélő Mc, és Busta a "gyilkos". Lezajlott a dedikáló körút, valamint hamarosan elindul a lemezbemutató turné is, amely Magyarország nagyobb városaiba viszi el az igazi west-coast rap zenét. ,,Vigyázz, ez a csapat odabassz!"

:)

http://www.daflava.hu/dalszov.htm <- ezt ajánlom.egy részlet:):

Mohaman:
D-F-K, Da Flava Katona, ez ami vagyok
Itt a városban ahol én élek és meghalok
Éjjel ha kigyúlnak a fények velem hajtanak a spanok
Mindig ugyanazok, teszem amit akarok
És ha beülök a verdába, csak bepiázva dzsalok
Megbámulnak a csajok, én vagyok az a farok
Aki bármennyit megkapok, az sem lehet elég nekem
Hogyis hívnak? Mi a nevem? Na mindegy, elfelejtettem…
De a város már rég nem olyan amilyennek te hiszed,Itt ma elveszik a hited, holnap elviszik a jeep-et
Az utcán kik élnek, szegények, kérnek, a lé meg itt nincs sehol
Minden lámpánál bérkoldus dekkol.
A kormányról már nem is beszélek, megetetnek veled Annyi hülyeséget, de ne veszítsd el a fejed.
Na, mit mondjak még helyetted? Ja, jól vagyok,
Ez a város ahol élek és meghalok.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:12, 21-08-2001 
ujonc

http://www.daflava.hu/md_03.jpg
http://www.daflava.hu/md_02.jpg
http://www.daflava.hu/md_14.jpg
http://www.daflava.hu/im_9.jpg

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:24, 21-08-2001 
original nuttah

igen nem kicsit lopás ez az "igényes":)) rapzene.
mint ahogy pl busta neve sem az.
viszont tök jó hangzatos szavakat ismernek, és nem is szégyellik... :)))

az egész:: :))))))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:32, 21-08-2001 
droid

Game nagyon jól tolja a szöbveget ... De a többieXarok.. Ez van .. meg nem lesz rohadt meleg a tetőn ????

"Hogy mit igen azt nem muszáj tudni,
Azt kell tudni hogy mit nem!"
Nádasdi Kálmán

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 8 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]