skizza wrote:
kaLman wrote:
skizza wrote:
Jaj ne sirjatok már

jó társaság =jó buli! Szerintem itt ez a lényeg. Akárkit kérdeztem ismerösök, kollégák közül, mindenki azt mondta h a buli kedvéért volt ott és ez nagyrészt rám is igaz.
Erre elég a Coke Club is.
Az lehet, csak amiatt nem megyek el odáig, mert abszolut nem érdekel. Olyan úgy sem lesz h egy fesztivál fellépöi mindenkinek tökéletesen megfeleljenek, pláne Mo.-n. Szerintem jó lesz igy is, és még nem teljes a lista. Nem kell csodát várni és akkor nem lesz nagy a csalódás sem.
Jahh, csak most érted, ez egy '96-os fesztivál:

Szal oké, h Magyarország nem naprakész (érdekes, h a nyilvánvalóan nem zenei nagyhatalomként ismert Horvátország, vagy Lengyelország már annál inkább), de ennyire? Sztem senki sem hőbörögne, ha lenne itthon vmi alternatíva (és most ilyen alkotótábortól és társaitól tekintsünk el, teljesen más kategória), vagy legalább az itt fellépő zenészek max 40%-a érdekes lenne. Tavaly még a nagyszínpaddal tudták hozni az érdekességet (azért a Kraftwerk és az Orbital nem szar, s Moby is bőven jobb volt, mint amit vártam tőle), idén meg Jamiruqai lesz, meg David Guetta...

Az idei - eddig nyilvánosságra hozott - lineupra különösen igaz
ez a cikk.
"Értelmes emberekkel beszélgetve is rémülten kell egyre gyakrabban hallanom, hogy ugyan már, fesztiválokra nem a zenéért kell menni. És még mosolyognak is hozzá a nagy particsászárok és -császárnők, akik mindenhol óriásit tudnak bulizni. Ezek szerint tehát felnőtt az a magyar generáció, amely a Sziget és bűntársainak aknamunkája eredményeként már tényleg el sem tudja képzelni, hogy zenei fesztiválokra az ott fellépő izgalmas előadókért érdemes ellátogatni. Nekik tényleg mindegy, ki koncertezik a Balaton Soundon, hogy a nagyszínpad esti fellépői közül senki, de senki, nincs negyven alatt, és hogy a többi helyszínen sem nyomogatja a gombokat és pakolgatja a lemezeket szinte senki, aki az utóbbi öt évben bármi izgalmasat letett volna az asztalra. Még abban a műfajban - elektronikus tánczenék - sem, amelyekre a Balaton Sound koncentrál."