Prostatanus wrote:
Non Human Recordings wrote:
Nehogy azt higgyétek, hogy csak úgy belecsaptunk, először még semmi sem tökéletes, tehát sok hiányosságom(unk) van és sok mindent kell még megtanulni, meg átjárni mi hogy a legjobb, megpróbáljuk kihozni a legjobbakat.
Tudom kotekedes, de akkor kezdjetek ott, hogy a profilotokban normalis myspace cimet adtok meg...
Most ez van:
http://www.myspace.com/nohumanrecordings -gondolom ez csak felregepeles, vagy 404 lesz az uj profil?
Tevedni emberi dolog, de a "We are not humans" szoveggel exkluzaltatok magatokat az emberektol, szoval szerintem elobb nezzetek szet otthon, mi az amit valtoztatni kellene, mert igy nagyon osszecsapott kepet adtok magatokrol. Persze gondolom nehez elkezdeni, de akkor is..

A topik a buliról szól nem az NHR-ről, szal ha problémád van nyiss másikat kifejezetten a kiadónak és lődd oda. Mellesleg az, hogy a kiadó nevén fut a buli nem feltétlen jelenti azt, hogy sok NHR-es lesz, Steez lesz most és pont .. majd legközelebb többen is játszanak.
Másik dolog, hogy Steez azt játszik amit akar és gondolom ő a saját zenéit is fogja, szerintem is van még vele munka, de attól miért ne játszhatná? Manapság egy csomó szart adnak ki ami "kész tökéletes munka" nagy nevektől .. és közben csak a név miatt jön ki. Inkább adnátok neki ötletet, hogy mit változtasson rajta.

A "We are not humans" a kiadó koncepciójához tartozik, nem tudom ezzel mi a probléma .. eddig ez az első összeszedetlen negatív kritika. Kaptunk már hideget-meleget, de mindig értelmesen tálalva. Mindazonáltal megkérnélek, hogy az ilyen jellegű gondjaival inkább engem terhelj (
chrisakakay@gmail.com) és ne az IPC közösségét, pláne nem ebben a topicban.
UI: Miért kell mindig lehúzni a másikat? Nem hogy örülnétek, hogy valaki partit tol a seggetek alá, viszonylag olcsón ..