frmn wrote:
Gyk: senki nem gyűlöl senkit, csak elegem van abból a jelenségből, hogy pl. Messit vannak, akik meg akarják hívni Magyarországra királynak. Sőt, egyesek még Puyolt is képesek szeretni. Mi olyan bonyolult ezen?
Ha egy 169 cm-es törpe centerben, akár zsebkendőnyi
területet kapva is 4x csinál hülyét egy top európai klubból,
akkor nehezen tudom visszafojtani azt a kijelentést, hogy a
legjobb élő futballista. Ebben sincs semmi bonyolult.
Hozzátenném, hogy baromira dolgoznia kellett ezért
a címért, mert emlékeim szerint egy bizonyos barátságos
meccsen, még tiniként, nagyon-nagyon elkapálta magát nálam. És nem azért mert ellenünk vétkezett, hanem mert
a tévén keresztül is elvakított a nagyképűség, amelyet sikerült kisugároznia, amikor álldogált ott egymagában.
(legalábbis nekem akkor úgy tűnt)
Egy olyan csapat pedig, amely képes 2010-ben vegytiszta 4-2-4-et játszani, csak tisztelni tudok. Igaz, akkor már megnyerték a meccset, és a véletlen is közrejátszott. (Busquets sérülése a VfB ellen)
Szurkolójuk pedig sosem voltam, de azt el tudom képzelni, hogy azoknak a divatosoknak is ez imponál, többek között.
Olyanok, mint a hollandok, csak ők nyernek is.
@lali
Ahogy mondtad: a 94-es Barca nem nyert meg minden szir-szar címet egy debütáló edzővel, az adott évben.
Ha a rákövetkező évben a Galaktikusok 2.0-át is le tudják nyomni, és még a BL-t is behúzzák, háááátnemtom...