A 2006-os játék nyomait (amikor kezdődött a dolog) nem találtam meg a phÓrumon, de érdeklődőknek itt van a
2007-es,
2008-as és
2009-es rájátszásos tippverseny topikja.
Egyébként ha jól emlékszem arra, amit elcsíptem az egyik utolsó közvetített meccsükön, akkor a Sport1-2 a konferenciadöntőkig(?) 8 meccset adhat és utána is annyit, de nem vennék rá mérget. Az oldalukon nincs fent a műsoruk (...), de itt van a port-os (4-4 napos) link hozzá:
Sport1 és
Sport2. Kezdésnek a BOS-MIA 2. meccsét és a LAL-OKC 3. meccsét fogják adni.
Egyébként én személy szerint a PHX-POR és DEN-UTA párharc meccseit tudnám nézni (ill. szerintem a DAL-SAS is izgalmasnak bizonyulhat, de abban nem vagyok biztos, hogy azt is olyan szívesen nézném

), kár hogy ezek (nyugati meccsek) vannak a legkésőbb az élőben követéshez, de azért itt van néhány streamgyűjtő oldal linkje:
atdhe,
fromsport,
myp2p. A torivilágban nem vagyok otthon, de a
bt.davka pl minden évben előkerül. (Egyéb tippek szerintem bátran jöhetnek.)
És várjuk a fedélzetre a többi veteránt

, ahogy az új versenyzőket is, lehetőleg minél előbb, hogy tisztább legyen a helyzet ( = mindenkinek egymeccses késése lenne), hajrá!
(p.s:, ja, aki nem találja el a továbbjutót, az 0 pontot kap, aki meg eltalálja, az 10-et, - 2x annyit, ahány meccsel téveszti el a helyes arányt. (OK, ennyi erővel 5 pont és -1x annyi is lehetne, de így alakult ki, illetve így lehet(ne) késés esetén büntipotozni is - szerk2: bár talán legutoljára már abban maradtunk, hogy késés esetén nem is számít a tipp, szóval igyekezzünk majd időben tolni, ill. bumpoljon, aki éppen Onlájniában és erre jár, amikor kezdődnének az újabb párharcok

))