i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 12:36, 19-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5703 posts ]  Go to page Previous  1 ... 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189 ... 286  Next
Author Message
 Post subject: Re: Sport
PostPosted: 10:26, 29-04-2010 
original nuttah

A Barca szánalmas volt. 10 ember ellen nyerniük kellett volna bárki ellen.
Messi mintha a pályán se lett volna, Xavi alibi passzokkal operált és Ibrát el kéne már adni a francba.
Ez nem az a csapat amit megszerettem az utóbbi pár évben (divatdrukker :fog:)

A döntőben nem tudom kinek szurkoljak, mert igaz utálom a Bayernt de ez
a csapat az utóbbi évtizedek egyetlen szerethető német csapata.
Másrészről az Inter már-már tökéletes játéka is nagyon szimpatikus.

Kíváncsi vagyok mit fog csinálni Mourinho a Uniteddel (vagy a Reallal)

Profile  

PostPosted: 11:27, 29-04-2010 
souljah

stui wrote:
null wrote:
gusztustalan hogy a barca ismét megkapja a cheat bírót csak úgy mint egy éve Övrebö személyében

ugye láttad az első meccset??

Ember, a Barcát évek óta nyomják a bírók... Anders Frisk és Övrebo nevére még biztosan emlékszel, de ha nem, keress rá. Marha idegesítő, hogy egyetlen meccsel akarjátok igazolni hosszú évek szisztematikus, bírók (UEFA maffia) általi Barca tolását. Lehet szeretni egy csapatot, de vakon elfogultan nem érdemes, mert csak önmagát csapja be az ember akkor, amikor kiesik (ráadásul így) a csapata, mint tegnap is.

Profile  

PostPosted: 11:35, 29-04-2010 
souljah

Ja, és Busquetsnek csak ennyire fájt :) Csaló kis buzi

http://lh6.ggpht.com/_lLfdTzGM9y4/S9iQ-DM9ZzI/AAAAAAAACIw/Y3dHGNiIt-Y/a095b62ba601cdf2e9b5ff3d0e9c8069_biscuitsshakey.gif

Profile  

PostPosted: 11:49, 29-04-2010 
impulsecreator.hu

ez kurvajó :D

Profile  

PostPosted: 12:12, 29-04-2010 
ujonc

frmn wrote:

látom be vagy oltva Barca ellen.
az inter játékosai ugyanekkora színészek.
a kapusukat legszívesebben megfojtottam volna már. meg azért ott is volt színészkedés meg vetítés ne félj.

Profile  

PostPosted: 12:22, 29-04-2010 
impulsecreator.hu

bárcsak egyszer egy magyar meccs után is ilyen indulatok forrnának a fórumon... (és ez most nem azt jelenti, hogy verekedjünk össze a holnapi fagyi-uppe után :D)

Profile  

PostPosted: 12:27, 29-04-2010 
original nuttah

L.A.S. wrote:
bárcsak egyszer egy magyar meccs után is ilyen indulatok forrnának a fórumon... (és ez most nem azt jelenti, hogy verekedjünk össze a holnapi fagyi-uppe után :D)

Forrnak magyar meccs miatt is csak nem itt,sőt jobban mert ahhoz még kötődés is van :lol: :lol:
De szigorúan verbális :lol:
Főleg hogy a főnököm holnapra direkt beírt az étterembe dolgozni 2 másik főzölddel hogy kibaxxon velünk,úgyhogy 10 év után egy plazmatv-n kell néznem munka közben,úgyhogy ne jöjjön senki a ráday utcába este mert nem akarok dolgozni :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 12:29, 29-04-2010 
ujonc

L.A.S. wrote:

bár az lenne h egy BL elődöntőbeli magyar csapat szereplés miatt forrnának az indulatok. :cross:

Profile  

PostPosted: 12:33, 29-04-2010 
impulsecreator.hu

ez nagy szívás! :shock: majd a lilák odamennek, nem is kell kimozdulnod :D

Muhito wrote:
L.A.S. wrote:

Forrnak magyar meccs miatt is csak nem itt,sőt jobban mert ahhoz még kötődés is van :lol: :lol:
De szigorúan verbális :lol:
Főleg hogy a főnököm holnapra direkt beírt az étterembe dolgozni 2 másik főzölddel hogy kibaxxon velünk,úgyhogy 10 év után egy plazmatv-n kell néznem munka közben,úgyhogy ne jöjjön senki a ráday utcába este mert nem akarok dolgozni :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 12:42, 29-04-2010 
Szolfézs/Eclips3

Matykó wrote:
A döntőben nem tudom kinek szurkoljak...

mindkét csapatot a szimpátialistám legvégén találom... Bayern mellett Robben és Ribery ahonnan utóbbi nem játszik mert egy pöcs volt, interrről meg milanosként sok jót nem tudok mondani, főleg hogy murinnyó bazira unszinpatikus évek óta...
szép kis döntő lesz számomra antifocival... :?

//szolfezs minden szombaton @ radiocafe98.6 - 22:00-01:00 (cet)//
www.soundcloud.com/aximszolfezs | www.twitter.com/aximszolfezs
www.szolfezs.com | www.szolfezs.hu

Profile  

PostPosted: 12:43, 29-04-2010 
souljah

lucas101 wrote:
a kapusukat legszívesebben megfojtottam volna már. meg azért ott is volt színészkedés meg vetítés ne félj.

Te talán tudsz azonosulni ezzel a játékstílussal? Egy Barcelona erről kell, hogy szóljon? Meg arról, hogy bekapcsolják a locsolót, illetve Valdes megtámadja az ellenfél edzőjét (amiért mellesleg ki kellett volna állítani)? A Barcelona mutasson példát fair playből, a vereségek elviseléséből, és tisztaságból, becsületességből, mert ez tesz naggyá egy csapatot. Akkor én is tisztelni fogom őket.

Az meg, hogy az Inter mit színészkedik, nem érdekel, mert nem vagyok a szurkolójuk. A Barcelona sokkal szimpatikusabb csapat lehetne mint az Inter valaha, de ehhez el kellene küldeni Busquetset, Alvest, Puyolt, meg Ibrahimovicot.

Profile  

PostPosted: 12:58, 29-04-2010 
droid

Mivel én 13 éve vagyok reál drukker, ezért kötelező volt az internek szurkolni
nehogymár a reál gyepén játszák a bl döntőt :fog:
viszont sneijder + robben beinthet a reálnak, elküldték mind a kettőtt,
erre bl döntőt játszanak a bernabeuban :villa:
Egy edző van aki meg tudta állítani a barcát, Mourinho, nemhiába a reál mindent meg fog tenni
hogy megszerezze,de én nem szeretném, hogy védekezést lássak, ezt egy olasz csapattal
meg lehet tenni, de spanyollal nem.

itt valdes nem tudom mit akart, azt vártam már, hogy muntari leüti:
http://www.pixter.hu/video?id=20117
Mourinho nagyon nagy arc :thumbsup:

Mostmár tudjuk, hogy az Ibra-Eto csere mekkora tévedés volt a barcának.
Henry-t miért nem küldte be az edző? A kezezés utáni gólnál majdnem szívrohamot
kaptam, de abban nem vagyok biztos, hogy az kéz volt, nem láttam, annyira nem volt jó a stream.

Csakhogy a magyarokról is essen szó, a Fülöp Marci Manchester City játékos lett
lehet a hétvégén már kezd is. A Loki megnyerte a Ligakupát tegnap, jövőhéten jön a videoton, azt is megveri , szerdán a kupát is elnyeri és meglesz a triplázás :badthumbs:

Profile  

PostPosted: 13:05, 29-04-2010 
ujonc

frmn wrote:
lucas101 wrote:

Te talán tudsz azonosulni ezzel a játékstílussal? Egy Barcelona erről kell, hogy szóljon? Meg arról, hogy bekapcsolják a locsolót, illetve Valdes megtámadja az ellenfél edzőjét (amiért mellesleg ki kellett volna állítani)? A Barcelona mutasson példát fair playből, a vereségek elviseléséből, és tisztaságból, becsületességből, mert ez tesz naggyá egy csapatot. Akkor én is tisztelni fogom őket.

Az meg, hogy az Inter mit színészkedik, nem érdekel, mert nem vagyok a szurkolójuk. A Barcelona sokkal szimpatikusabb csapat lehetne mint az Inter valaha, de ehhez el kellene küldeni Busquetset, Alvest, Puyolt, meg Ibrahimovicot.

teljes mértékben igazad van abban h a Barca megint összeesett, csak abba kell belegondolni picit, h milyen szar lehet úgy kiállni minden meccsre h most hozni kell a kötelezőt.
elfáradtak. folyamat elvárja mindenki h nyerjenek.
én mióta az eszemet tudom Barcelona drukker vok, voltak már hullámvölgyek mindig is, nem lehet mindig tökéletesen játszani.
lehet látni rajtuk h testileg-lelkileg le vannak épülve.
az átigazolási szezon meg úgyis megmutatja h milyen frissítés kell a csapatnak.
egyébként nem csodálom h ki voltak akadva, meg h nekiment Valdes az edzőnek. Murinho hihetetlen nagyképű volt, most is az, és az is lesz míg el nem távozik.
az inter azt a játékot játszotta amit kell, ez is igaz, de ez pont olyan volt mint a görögök játéka anno amivel EB-t nyertek. védekezik, nem csinál semmit. 2 védőfalon nehéz átjutni. az időhúzás morális dolgaiba már bele sem kezdek.

Profile  

PostPosted: 13:52, 29-04-2010 
original nuttah

lucas101 wrote:
az inter azt a játékot játszotta amit kell, ez is igaz, de ez pont olyan volt mint a görögök játéka anno amivel EB-t nyertek. védekezik, nem csinál semmit. 2 védőfalon nehéz átjutni. az időhúzás morális dolgaiba már bele sem kezdek.

na PONT nem olyan volt,mint az.egyrészt az ott egyenes kieséses szakasz volt,ez meg oda-vissza vágós,másrészt megnézném,hogy a görögök mikor verték volna meg 3-1re mondjuk olaszországot v spanyolországot...a kis csaló busquetsnek is köszönheti a barca,mivel ha nem játszotta volna el a hattyú halálát,akkor az inter is jobban kinyílt volna(volna volna volna :) ).sztem senki nem róhatja fel mourinhonak,hogy 2 gólos vezetés birtokában,idegenben,ráadásul 10 emberrel inkább a védekezést választotta...ezt csúfosan elkúrta a barca,jó lenne végre belátni.

Profile  

PostPosted: 14:53, 29-04-2010 
Szolfézs/Eclips3

anno a chelsea megmutatta hogy hogyan kell kivédekezni idegenben a barcát, és ugyanezt megcsinálta most megint murinnyó... antifutball, területlezárás és megoldva, de bárki ellen működik, ha fegyelmezettek és futnak eleget. és senki nem fogja felróni neki, mert döntőben van ismét egy csapattal...

//szolfezs minden szombaton @ radiocafe98.6 - 22:00-01:00 (cet)//
www.soundcloud.com/aximszolfezs | www.twitter.com/aximszolfezs
www.szolfezs.com | www.szolfezs.hu

Profile  

PostPosted: 15:28, 29-04-2010 
original nuttah

Ámen!

Profile  

PostPosted: 16:03, 29-04-2010 
souljah

axim wrote:
Matykó wrote:
A döntőben nem tudom kinek szurkoljak...

mindkét csapatot a szimpátialistám legvégén találom... Bayern mellett Robben és Ribery ahonnan utóbbi nem játszik mert egy pöcs volt, interrről meg milanosként sok jót nem tudok mondani, főleg hogy murinnyó bazira unszinpatikus évek óta...
szép kis döntő lesz számomra antifocival... :?

muszáj lesz az internek, legalább elmondhatjuk, hogy minket a bl győztes előzött meg :evil:
murinnyót a milánba!

fülöp marcinak meg hajráhajrá! holnap meg megcsapkodjuk a újpesti "jövőre bajnokok leszünk" lilákokat :thumbsup:

https://www.facebook.com/MutasdMiSzepetHallgatsz/

Profile  

PostPosted: 16:05, 29-04-2010 
souljah

lucas101 wrote:

erre szokták mondani, hogy senki nem tiltotta meg egyik csapatnak se, hogy megverjék az intert.(v. a görögöket)

https://www.facebook.com/MutasdMiSzepetHallgatsz/

Profile  

PostPosted: 16:05, 29-04-2010 
son of nitrous

volt minden mint a bucsuban, tobbek kozott az ideny vedese cesartol, a 30. perc korul. remelem dunga kiviszi a vb-re :fog:

Profile  

PostPosted: 16:10, 29-04-2010 
souljah

Weiss wrote:
volt minden mint a bucsuban, tobbek kozott az ideny vedese cesartol, a 30. perc korul. remelem dunga kiviszi a vb-re :fog:

Milyen igazad van! Julio Cesar nagyon jó kapus, itt is hatalmasat védett.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5703 posts ]  Go to page Previous  1 ... 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189 ... 286  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]