tom the ripper wrote:
Hát én igazán szeretem a 80's évek zenéit, de ezt is. Az Art of Noise jutott eszembe például. Szerkezetileg tűnik 1 kicsit nem késznek, ami szintén a korai elektronikus zenékre jellemző. Annyira örültek akkor még 1 sosem hallott szinti hangzásnak, hogy 10 percen keresztül nem változott semmi a zenében. A Te zenéd azért lényegesen jobb szerkezetileg is ennél, de lehet rajta javítani ezen a téren. Azért tudom ilyen jól, mert ez nálam is probléma. A jól szólással nincs baj szerintem, kivéve azt a zajt a végén, az egy kicsit erőltetett, meg a visszhang is nagyon természetellenesen hal el, úgyhogy azt kivenném a végéről.
Abszolúte így van, az a visszhang az úgy kb be sincs állítva, nincs hozzá rakva semmi effekt az egy sima sample és csókolom. És igen a szerkezet... De majd csak egyszer eljutok végre a tökéleteshez.

Ja és igen akkor úgy látom lejött hogy szeretem az oldschool szintipopot, de annál is jobban Aphex Twint, bár féligmeddig még neki is köze van a 80as évekhez, bár talán most ehhez a számhoz nem olyan nagyon.