MIÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRTTTTTTTTTT??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kell alá mc????????????? Ha meg kell akkor miért nem valami vér profi arc mondjuk eksman vagy fun vagy dynamite ?????
Előre is elnézést, ha a postomnak nem minden része kapcsolódik pont ehez a bulihoz!
Én ezt nem értem b.meg! Ahelyett, hogy mindenki örülne (tisztelet a kivételnek), hogy egyre több MC és DJ teszi tiszteletét itthon is, mindenki csak oltogatja a bulikat. Mi a f..szért kell? Mi van veletek?!?! Nehéz azt mondani, hogy köszönjük, végre ő is itt van/volt hazánkban?!?! Gondolkodjatok már el egy kicsit! Nemlehet minden hétvégén Noisia vagy Ed Rush Dynamite-al. Örüljetek, hogy lesz MC. Színesedik a kinálat,
minden szervező a lehető legtöbbet próbálja megtenni azért, hogy a kedvetekbe járjon, és minnél többet kapjatok itthon. Kint alap dolog az MC, itthon kevesen szeretik őket, mondván "ne ugasson má bele a zenébe ge!"...
Dynamite jó MC, de már unalmas szerintem, a fent említettek meg foglaltak volt a dátumra gondolom, vagy csak nem voltak tervbe véve. Igen, kell alá az MC! Szerintem tud még pörgetni nagyon is a zenén és a hangulaton is. Főleg ha azt látjuk, hogy megállás nélkül pattog elöttünk és közben pörög a nyelve és teljes energiájával azon van, hogy a szövegeivel egy nagyon jó estét csináljon nekünk, ami ha bármikor az eszünkbe jut, azt mondjuk, hogy igen, ez kib.szott jó buli volt. Értünk jönnek, és az lenne a normális, hogyha ők is örülhetnének annak, hogy nekünk játtszanak, és láthatnák, hogy a munkájukkal örömet szereznek mindannyiunknak! [Ha meg ennyire csak a top MC-k a jók neked, akkor kérdezdd meg a szervezőt, hogy a monitorban hallható lesz-e az MC, és ha nem, kéretszkedj fel Original Sin mellé a pulthoz, hogy csak a Jump Upot halljad a monitorba.

LOL]
Kajak, nee az idióta fikázás menjen már b..sszameg!
Szinte minden topik hemzseg ettől a szartól ami a clubbok, mc-k és egymás lehúzására irányul vagy bármire másra amire még lehet. Unalmas és szánalmasan vicces már ez a negatívság. Állampolgári jogon jár a bunkóság, fikázódás és az irigység vagy mégis mivan?!
(Nem nyaliztam az "ingyen jegyért", ettől teljesen függetlenül véleményt nyílvánítottam, mert borzalmas és elkeserítő ez a hozzáállás!)