isu wrote:
lehet egy maradi f*sz vagyok, de nekem hianyzott az "ember"
az elso fél óra meg szórakoztató volt, aztán besokalltam a konzerveditekből, konzervmixektől, a felvett scratchektől, az allandó holdolástól es delayeffektektől.
jó dolog a digital vilag, ha megmarad mellette az emberi tudas is.
ja, eleg lapos volt bar az orgon donornal direkt figyeltem a kezet, tok jo volt, hogy o csinalta a hangokat, az ilyesmikert megy el valaki egy hip hop master eloadasara, de ilyen dolgokbol eleg gyeren prezentalt
mielott elkezdte, szolt valami zene, azt hiszem krush, utana elkezdett vinnyogtatni, majd random bekapcsolgatni zeneket, mint amikor az ember szerez 50 uj lemezt es dobalgatja fel oket, hogy meghallgassa, melyik mit tud
nem volt eleje, nem volt felvezetes, semmi, nulla iv - vagy be vagy allva es elkapod, vagy varsz, hogy talan majd az eso hangulatba hoz?? kicsit olyan ez mint szuzlanyt szarazon dugni
a kozepe talan egy kicsit hasonlitott arra, amiert az ember elmegy krushra, de az emos triphop es a witness the fitness minden atvezetes nelkul mar nem ilyen
az egyetlen meglepo az volt, hogy ennel a blokknal sokkal tobb shadowt jatszott, mint sajatot
aztan letelt a szokasos musorido, es bekurt valami netradiot vagy nemtudom, de a 4/4es zenek elkotelezett hivekent jelentem ki, hogy barmelyik 16 eves wannabe dj a zp torzskozonsegebol kepes lett volna erre az ultimate tuctuc produkciora, plane, hogy a vegen daret toljon ra, mondjuk ezt mindig igy teszi. akinek tetszett menjen le nyugodtan az e-klubba, siman megkapja ugyanezt, csak ott a barany es jovan muveszkedik ra artikulalatlan hangon
ket fempenzt megert, de a produkcio olyan volt, mint a penteki forintgyengites: nincs ra magyarazat, de remeljuk nem permanens (youtubeon se nagyon latni 4/4 megnyilvanulast tole, remeljuk nem ez volt a coming out)