i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 21:47, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 154 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Author Message
 Post subject: Re: NBA rájátszás 2010 tippjáték
PostPosted: 16:42, 18-06-2010 
souljah

axs52 wrote:
frmn wrote:
Mondjuk minden pénzemet (meg a másokét is) feltettem volna a Lakers győzelemre

és mennyit tettél fel? :D

nem annyit :)

Profile  

PostPosted: 17:51, 18-06-2010 
droid

axim wrote:
axs52 wrote:
axim wrote:
este kimaradt de összefoglaló alapján volt miért izgulni! fejben jobbak voltak, és kulcspontokat szereztek lehetetlen helyzetekből, ami billentette a mérleget. egyszer sikerül remélem az egészet egyben megnézni még. Karesz gratuLAL a hálivudiaknak :D

azért ne egy összefoglaló alapján mondd már meg, miért nyert a lakers...

egy kis tapasztalat, persze nem az nba-ből, csak bajnokságokból régen. ha egy csapat végig vezet, akkor valaminek történnie kell a végére (általában mentális és/vagy fizikai) aminek köszönhetően jobban összeáll/összesik minden. általában ez mentál deficit szokott lenni, legyen az egy játékos hibája, a bíró pár rossz fújása, 1-2 lehetetlen dobás a másik féltől stb ami minden megváltoztat. csak ennyiből... ha csak hallom hogy mi történt, akkor is ebben látnám a változást :wink:

ez így teljesen oké, csak ugye arra próbáltam utalni, hogy egy összefoglalóban a kosarakat fogják mutatni, nem a szar fújásokat/no callokat. ezekből pedig volt a 4. negyedben bőven a lakers javára: gasol szabálytalan blokkja kg-n (van gundy a visszajátszásnál: "a kéz a labda része, tehát szabályos" WTF?), a pálya másik végén pedig felugrás után már a földről dobott kosarat.

ezeken kívül ha fogni kéne valamire: a harmadik negyed végén/negyedik negyed elején volt 6-7 perc, ami alatt a celtics 1 pontot tudott összehozni, a közönség/bírók/bryant megérezték a vérszagot + fisher és artest 3-asa -> game over

Profile  

PostPosted: 18:46, 18-06-2010 
partiarc

és a végeredmény:

1. keszeg: 78 pont
2. nus: 76 pont
3. frmn: 74 pont
4. tomanek: 72 pont
5. null és axim: 70 pont
7. kavics és axs52: 66 pont
8. flack.su: 64 pont
9. gyurmapok: 56 pont

Grat keszegnek! :)
Ha pedig valami hiba van szóljatok.

(a meccshez és úgy egyébként a döntőhöz meg nem tudok hozzászólni, mivel az egész rájátszásból láttam összesen 15 percet talán:D)

Profile  

PostPosted: 05:37, 19-06-2010 

Meglepően jók voltak a döntő meccsei (legalábbis az első öt, az utolsó kettő már kevésbé tetszett, bár azok is nézhetőek voltak), gratula keszegnek a győzelemhez (jó lenne, hogyha egyszer egy általam favorizált csapat is bajnok lenne :) ), és köszi gyurmapoknak a lebonyolítást!

Profile  

PostPosted: 11:43, 19-06-2010 
original nuttah

tomanek wrote:
jó lenne, hogyha egyszer egy általam favorizált csapat is bajnok lenne :)

Hát ha Sun nyer, most ti gratuláltok nekem :)
De így én teszem keszegnek!
Gyurmának meg köszi

Profile  

PostPosted: 13:57, 19-06-2010 

Hát már azzal is boldog lettem volna, hogyha korábban megnyeri a Suns, még a Bulls ellen a döntőt, vagy pl a Sacramento Kings akkor, amikor kikaptak a nyugati döntőben a Lakerstől (vagy mondjuk a Golden State Warriors, amikor náluk játszott Tim Hardaway :) ), mert olyan, hogy általam favorizált csapat nyert volna, utoljára kb akkor lehetett, amikor még Magic korai éveiben nyert a Lakers (fogjuk rá jóindulattal), illetve a Pistons bajnoki címeinél (OK, őket tényleg bírtam).
Viszont a nyáron majd előfordulhatnak komolyabb játékosmozgások, nem? LeBronra hallottam egy Knicks-es tippet, és ha jól tudom, akkor pl Amare Stoudamire és Dwayne Wade szerződése is lejárhat(?), stb...
Az idei draft pedig csütörtökön lesz.

Profile  

PostPosted: 15:48, 19-06-2010 
droid

tomanek wrote:
Viszont a nyáron majd előfordulhatnak komolyabb játékosmozgások, nem? LeBronra hallottam egy Knicks-es tippet, és ha jól tudom, akkor pl Amare Stoudamire és Dwayne Wade szerződése is lejárhat(?), stb...
Az idei draft pedig csütörtökön lesz.

Igen, plusz Bosh (és Joe Johnson) is free agent. Érdekes nyár lesz, az biztos.... csak a Bosh-Bynum sign&trade-től mentsen meg minket az isten...

Ja, és keszegnek gratulálok!

Profile  

PostPosted: 16:54, 19-06-2010 
souljah

hát, ha Bosh a Lakersben köt ki, én nem nézek több NBA-t

Profile  

PostPosted: 18:01, 19-06-2010 

Mondjuk szerintem ha bekövetkezne a Bosh-Bynum csere, akkor (egy egészséges Bynumot feltételezve, és a fejlődését látva) közép-hosszú távon talán (talán) gyengülne a Lakers, ami nem tenne rosszat a ligának, legalábbis én örülnék neki, hogyha nem lennének ilyen atomerős csapatok, és bele tudnának szólni mások is a bajnoki gyűrűért menő küzdelmekbe.
(Egyébként év közbenre ajánlanám újból az Euroligát, hihetetlenül kiegyenlített mezőny volt ott idén is (még ha ott is van néhány elborult csapat több csapatnyi jó játékossal (pl Barcelona és Olympiakosz)), és nem tingi-lengi, védekezés nélküli meccsek mentek, hanem minden egyes fordulóban meg kellett küzdenie érte a csapatoknak, hogy továbbjussanak az első, majd a második csoportkörökből, tényleg sokkal élvezetesebb és nézhetőbb volt számomra év közben, mint a playoff előtti NBA-szezon.)

Profile  

PostPosted: 20:05, 19-06-2010 
droid

tomanek wrote:
Mondjuk szerintem ha bekövetkezne a Bosh-Bynum csere, akkor (egy egészséges Bynumot feltételezve, és a fejlődését látva) ...

Bosh is csak 26 éves, Bynum pedig az utóbbi 2 szezonban nem fejlődött (nyilván a sérülései miatt is). Korban 3 és fél év, teljesítményben (szerintem) 1 klasszis különbség van köztük, az előbbit pedig a sérülések akár ki is egyenlíthetik. Úgyhogy szerintem menjen inkább Miamiba, és akkor legalább nincs lejátszva a nyugat a következő 3 évre.

Profile  

PostPosted: 21:04, 19-06-2010 

Ja egyébként teljesen egyetértek azzal, hogy ne menjen Bosh a LAL-be, pl több mint sok volt már "csak" az az egyszeri Gasol-vásár is...

Profile  

PostPosted: 15:20, 20-06-2010 
souljah

Az is kérdéses, hogy melyik lesz az a hülye csapat, ami átveszi Bynumot ennyi sérülés után... de ne legyünk kétségeink, hogy adott esetben lesz ilyen csapat

Profile  

PostPosted: 12:05, 21-06-2010 
pokemon

koszi
mindenkinek a gratulaciokat,
gyurmapoknak a szervezest,
a csapatomnak a gyozelmet :)

ez most az en evem volt :villa:

Profile  

PostPosted: 14:24, 21-06-2010 
souljah

Bizonyos szempontból a tavalyi is :)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 154 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

All times are UTC + 2 hours [ DST ]