|
utóbbi két hét: Down by law: elég klassz film, Waits különösen óriási, imádom a faszit Jacob's Ladder: jó kis thriller, bár többet is ki lehetett volna hozni az egészből Dogville: szenzációs, imádtam. Triertől mindent akarok ezekután főleg. Papírrepülők: nekem ez is teljesen tetszett, igaz értelemszerűen nem is voltak óriási elvárásaim. kiváncsi vagyok szabó simon folytatására Ördöggerinc: nem olyan jó, mint a Faun labirintusa, de szintén kiváló darab, érdemes megnézni. Beszél hozzá: még egy remek spanyol dráma, az első felét untam már kicsit, de aztán ráéreztem. viszont itt jöttem rá, hogy mennyire tetszik a spanyol nyelv, úgyhogy szerintem előbb-utóbb elkezdem tanulni :) Elefántember: folytatva a Lynch sorozatot. régebben, általános iskola végén / középiskola elején láttam egyik éjjel belőle egy részt, akkor nagyon megfogott, csak nem akartam nézni amiért lemaradtam az elejéről, aztán elfelejtettem megnézni mi volt az, úgyhogy jó volt végre látni. jövőhéten jöhet a következő Lynch úrtól, eddig határozottan megnyert magának Tükör által homályosan: hú, ez meg egy nagyon érdekes svéd dráma, Bergmantól is szerettem volna már valamit nézni, és azt hiszem jól kezdtem, mivel szándékomban áll folytatni. nagyon megfogott. Amelie csodálatos élete: jól éreztem, hogy ezt is pótolnom kell, nem semmi film. lehet, hogy ha a bátyám nem szidja annyit, neki se kezdek, de szerencsére bíztam a szar ízlésében, és be is jött. :D The Crazies: az idei remake-et néztem éjjel, ritka szar horror, de olyan jó társaságban néztem, hogy nem zavart. ettől függetlenül senkinek sem ajánlom, egy percet sem ér meg Tiszta románc: és igen, még ezt is sikerült elkerülnöm eddig, ahogy még jó sok híres és fantasztikus filmet, de remekül kárpótolt a crazies bénaságáért, atomjó. Korcs szerelmek: akkora 10/10, hogy ide sem fér, az egyik legjobb dráma amit eddig láttam, hihetetlenül zseniális, bekerült a legnagyobb kedvenceim közé. Doctor Parnassus: túlságosan dicsérte mindenki, és túl sokat tudtam már róla hála a spoilerkedőknek, így az elájulás elmaradt, pedig valóban kiváló film és ettől függetlenül is nagyon élveztem.
és igen, rengeteg időm van.
_________________ no musik, no life
|