latom eddig nem volt vilagos, ugyhogy most mondom: a hianyos szervezesi skilljeiteket becsmereltem, nem pedig hazardot fikaztam
ha kicsit figyelmesebb lennel, lathatnad, hogy magat hazardot csipem en is
ezt az "ot koptetek szembe" dumat meg remelem te sem gondolod komolyan - vagy mikor epp nem egyedul kovalygott akkor reszletesen beszamoltal neki arrol, hogy nehany magyar forumozo miket hordott ossze?

tobb sikert a tovabbiakban, dnbeke
SoMaR wrote:
Bár ezek után felteszem magamban a kérdést: Megérdemlitek-e egyáltalán, hogy meghallgassátok a szettjét annak ellenére, hogy oda sem jöttetek? Itt már nem a pénzről szól a dolog, hanem arról, hogy ezzel őt köptétek szembe. Először jött hazánkba, és sikerült megmutassátok neki, milyen nagy a tisztelet iránta és a munkássága iránt. Nem azoknak szól ez az üzenet akiknek nem volt pénze eljönni vagy dolgoztak vagy betegek voltak, hanem főként a forum moderátor úrnak ezekért a rettenetesen jó uszításokért, mert ám ő is nagy elismert dj, és a többi chipmunknak, aki itt dobálta végig a szart. Gratulálok nektek

Szép gyerekek vagytok!

Mellesleg a saját hozzászólása SEM kapcsolódik közvetlenül a bulihoz, úgyhogy törölhetné azokat!

Én elsüllyednék a föld alá minden negatívkodó helyében... De hiába, Nismo úrtól kezdve Mentalien úrig mindenki hibátlan tökéletes ember és dj, és JOBBAK MINT A HAZARD... (legalább is

csak ezt hiszik magukról

Szép baleset) Mellesleg, moderátorként nem vitát szítani kéne, hanem a kúrvaanyázós szövegü hozzászólásokat kéne törölgetni... De itthon minden másképp van, mint a környező országokban. Itt a fasszopóság a társadalmi norma. Mégegyszer mindenkinek gratulálok! A bulikat meg már csak azért sem hagyjuk abba!

Béke!