i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 08:49, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 358 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Next
Author Message
 Post subject: Re: THERAPY SESSIONS @ Csepel művek 10.júl.10.
PostPosted: 14:50, 12-07-2010 
ujonc

adiaphoron wrote:
tudja valaki hogy mi az a durva dubstep szám amit savage gyakran nyom a bulijain és most is leadta? elég kemény wobble van benne. tudom, hogy ez így nem nagy segítség de biztos sokan tudják melyikről beszélek.

http://www.youtube.com/watch?v=UexCBJF_n-4 ?

Profile  

PostPosted: 15:03, 12-07-2010 
ujonc

ez volt az, kösz!! régóta kerestem

Profile  

PostPosted: 16:18, 12-07-2010 
ujonc

Üdv mindenki !
Mindenek elött maximum respect azoknak akik ott voltak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Volt szerencsém' agresszíven :evil: reszt venni a szervezésben ! A helyszínt pl :úgy választottuk ,hogy hetekig jártam a műweket ,és kerestem kutattam...Azt gondoltam ez a helyszín sokkal inkább felel meg minden másnál ,hiszen Therapy buiról lévén szó mennél mocskosssssabb annál jobb...sajnos állattemető és vágóhíd hiján ez jutott nekünk...Egyébiránt még passzol is ez a rohadt rák szag az állat belezéshez stb...
Hogy ez a fasz miért nem jött el !? na ezt rövid úton tudatjuk majd veletek ! este volt már ,a statik elindult érte a repülőtérre ,csörög a telefon- és azt mondja , lehet hogy nincs a gépen.....MIIIIIVAAAAAAN !? ok hogy a muff kiesett de hogy a góré !
Mindent összevetve nyugodt a lelkiismeretem mindent megtettünk a buli érdekében !!!
Úgy hiszem aki ott volt nagyon jóba' volt ,s a negatívumok ellenére kerva jó hangulat volt. NEM hagyjuk hogy így leszarjanak minket!!! FOYT KÖV !!!!!!!! Óriási volt a közönség ,sosem felejtem !!! :villa: (L)

Profile  

PostPosted: 16:25, 12-07-2010 
pokemon

:thumbsup: nektek jár a legnagyobb respekt!!!remek set volt :villa: :villa: :vinyl:

06.17@Klub Familia
06.18@Karasna Fesztival
07.09@Hullam Vendeglo,Labatlan
07.16@Bang Bang fest
09.01-09.04@Szub Kult

www.partyspace.hu/tnb
http://antropos.hu/?id=5225

Profile  

PostPosted: 16:29, 12-07-2010 
ujonc

T.N.B wrote:
:thumbsup: nektek jár a legnagyobb respekt!!!remek set volt :villa: :villa: :vinyl:

így van :villa:

Profile  

PostPosted: 16:34, 12-07-2010 
ujonc

T.N.B wrote:

+1 :villa:

Profile  

PostPosted: 16:39, 12-07-2010 
ujonc

a két "hiányzó" ellenére én hihetetlenül éreztem magam :shock: a helyszín szerintem tökéletes volt,a ruhatár (nekem) nem hiányzott,ami viszont hiányzott szerintem nem csak nekem az a vizuál volt :(
MÉG TÖBB ILYEN MÉSZÁRLÁST :villa: :twisted:

Profile  

PostPosted: 17:08, 12-07-2010 
pokemon

T.N.B wrote:

+1 :villa:

Profile  

PostPosted: 18:02, 12-07-2010 
ujonc

A helyszín a szagot leszámítva tökéletes volt egy Therapynak. A stroboszkópot meg szeretem, de kb három órán át majdnem megállás nélkül ment és ez sok volt, a fejem is eléggé megfájdult és több embertől is hallottam, hogy nekik is sok volt.
A ki-be járkálás végre lehetséges volt, a levegőzés néha nagyon jól jött.

Profile  

PostPosted: 18:11, 12-07-2010 

dj samulkow wrote:
A helyszínt pl :úgy választottuk ,hogy hetekig jártam a műweket ,és kerestem kutattam...Azt gondoltam ez a helyszín sokkal inkább felel meg minden másnál ,hiszen Therapy buiról lévén szó mennél mocskosssssabb annál jobb...sajnos állattemető és vágóhíd hiján ez jutott nekünk...Egyébiránt még passzol is ez a rohadt rák szag az állat belezéshez stb...

Nekem nagyon bejött a hely, az okádékszaggal, meg minden szarral együtt. A régi szép rokkeres időszakra emlékeztetett, ahol mindegy volt, hogy milyen tré a hely, csak szóljon a döszmötál! És a reggeli gyaloglás a szép indusztriál környezetben, miközben jönnek be a hétvégi reggeli műszakos dolgozók... :ymca: Jó volt, na. És mindig ennyi strobit a népnek :kitt:
Más kérdéskör, hogy tekics nem volt, de akkor valszeg ő (vagy az AM) tehet róla.

Profile  

PostPosted: 18:15, 12-07-2010 
ujonc

Aki nemvagja minek kellene lennie egy THERAPYnek az maradjon csondben!
Quote:
,hiszen Therapy buiról lévén szó mennél mocskosssssabb annál jobb...sajnos állattemető és vágóhíd hiján ez jutott nekünk...Egyébiránt még passzol is ez a rohadt rák szag az állat belezéshez stb...

Pontosan errol van itt szo! Studio is fasza de en nem a kibaszott foteleker megyek el egy ilyen volumenu rendezvenyre, hanem hogy szetbasszam az agyam ezzel az elmebeteg ipari utvefurassal. Nem uldogelni kell mer nem azer fizetted ki a jegyedet hanem, hogy ott verd ki magadbol minden indulatodat es agressziodat a tomeg kozepen teljes extazisban (es ehhez nem kell feltetlenul megzabalnod egy egesz patikat!). En maximalisan megvoltam elegedve a bulival a 2 lelepett dj ellenere is. Amit CV lerendezett hat... szavak nincsenek. Iszonyatos meszarlas volt. Elotte samulkow hat te is egy elvetemult forma vagy baszod :D Koszonet a katharsys trekkekert, kb osszefostam magam oromomben mikor rajottem, hogy mindjart jon a Guidance. :D CV utan savage o meg a masik... Aszittem jovan current bacsi elmegy vege a partynak de a nagy fraszt! Utana is volt mire hadonaszni meg uvoltozni szerencsere.
Vizual mondjuk kajak tobb kellett volna de baszni ra, majd legkozelebb! Igy is felejthetetlen elmenyt kaptunk. Koszonet a tobbi hasonlo gondolkodasu egyen neveben is!

Profile  

PostPosted: 18:26, 12-07-2010 
droid

Ez igy oké és nekem pl. kifejezetten tetszett a helyszin (is) de azt senki ne próbálja meg elhitetni velem, hogy konkrétan a DÖGSZAG hozzá tartozik therapyhoz.. elhiszem, hogy nem a szervezők tehetnek róla mint ahogy arról sem, hogy 6kor vége a bulinak és 6:01kor odaáll 2 kisteherautó a bejáratba.. no offense

Profile  

PostPosted: 18:29, 12-07-2010 
mind overload

MéZesKaLács wrote:
Összességében jól éreztem magam én Cv -ért jöttem meg is kaptam tőle azt a darálást, amire vágytam. De megtudom érteni azoknak a felháborodását, akik csak azért utaztak, hogy tech itch-et lássák (pl sok ismerősöm) és a bejárat előtt kell megtudniuk hogy nem jön. Azt meg nehezen tudom elhinni, hogy a bladerunazz is este 10 kor tudta meg hogy lemondta a másik fellépő is. Szerintem már akkor tudták amikor robyn chaos bejelentette, hogy sztornó. Csak félt a szervezőség hogy 2 dj lemondása már annyira lecsökkentené a közönség számát terápiára, hogy az már bevétel kiesést jelentene. És ha ez így van az hatalmas gerinctelenség a szervezőség részéről. Ha mégsem és rosszak a feltételezéseim kérem, cáfoljatok meg.

ha ot is tudtuk volna akkor be is irjuk, es hozunk helyette masvalakit. kar az okoskodasert...
de kossz a joindulatot

Last edited by .:StAtIk:. on 18:34, 12-07-2010, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 18:30, 12-07-2010 
ujonc

Ha külföldi fellépő offolódása kell egy ilyen lehengerlő szettekből álló estéhez, akkor remélem minden therapyról hiányzik majd egy-két meghirdetett! És bár Tech-Itch befakkolódását sajnálom nagyon én is, zeneileg csak a második Audio-Evol Intent-es therapyhoz volt mérhető a szombati mulatság.
Egy dolgot kifogásolnék csak, éspedig a kéz-arcmosási lehetőség hiányát! Ez nagyon para volt sztem, ilyen szarveshibát nem szabadna elkövetni még egyszer. Én személy szerint külön ezért vettem ásványvizet..., szal megoldottam.
Még egyszer köszönet a megjelent fellépőknek, életre szóló, a lehető legpozitivabb értelemben vett élményt nyújtottak nekem, és biztos vagyok benne, hogy az elégedetlenkedőknek is!

Profile  

PostPosted: 18:42, 12-07-2010 
droid

mitacsello wrote:
És bár Tech-Itch befakkolódását sajnálom nagyon én is, zeneileg csak a második Audio-Evol Intent-es therapyhoz volt mérhető a szombati mulatság.

Szerintem meg az eye-d & hidden-es therapyhoz! :twisted: Savage, CV!! tarthatott volna kicsit tovább is az a rövid ?b2b? :villa:

Profile  

PostPosted: 20:00, 12-07-2010 
ujonc

nem tudom már pontosan mikor volt de home-ban voltam utoljára ahol hallottam tech itch-et akkor egyébként épp zinc nem jött de tech itch kitett magáért rendesen.óriási buli volt.biztos vannak itt akik emlékeznek.....gondoltam hát rég hallottam rávettem magam hogy elmegyek..... :cry:

Profile  

PostPosted: 22:21, 12-07-2010 
droid

Pics:

http://www.pulzar.hu/partykepek/2010/07/10/therapy-sessions-7

http://www.myspace.com/masaattila
http://www.flickr.com/photos/masatee

Profile  

PostPosted: 22:28, 12-07-2010 
Zegression Beats

Pantaloon wrote:
meg kell tartani a karszalagot ? :)
gondolom a jegyet igen.

sztem ne ien kárpótlásra gondolj!!! jegyár biztos nem lesz olcsóbb a kárpótlás bulin max olyan fellépők lesznek hogy... :perv: többek között reméljük eljön végre TEK ICS is és még páran az ismert TS sztárok közül :D ez már sokadik "hiányzása" volt mr itch-nek :pff3:
u.i.: legközelebb ne legyen ien vakító strobi me rohadtul nem vót jó :fog:

ritmusérzéket küldök postán hátha odaér addig.

Profile  

PostPosted: 00:05, 13-07-2010 
ujonc

Köszi az infot Samulkow, valaki végre reagált a kínzó kérdésre.

Negatív: furcsállotam ez ajtóban ezt a Tech Itch dolgot, és nem örültem a dögszagnak sem.
A mosakodási lehetőség tényleg hiányzott, mert 2 óra után mart a saját izzadságom. :> Ásványvízben mosakodni kissé költséges.
A büfé nem tudom kinek a sara, akinek nem inge, ne vegye magára, de az hogy f2-kor már egyáltalán nem volt víz (és még f4-kor sem) az nagyon veszélyes.
Ennyi folyadékveszteséget nem lehet 2 deci gyümilével, energiaitallal vagy húgymeleg sörrel pótolni. (talán hányás-akna sem lett volna annyi...) Egy büfét feltölteni készlettel az éjszaka közepén nem mission impossible. Szívesen kibattyogtam volna magam a benzinkútra vízért akár, ha kiengedtek volna, de karszalag sem akadt vagy 2 órán keresztül. Így nyeltem tovább a sós izzadtságot, és befogtam a számat. Nem azért mentem végül is, hogy mérgemben hörögjek.

Pozitív: zeneileg teljesen kielégültem, köszönöm mindenkinek, akit érint! CV bevallom nekem új volt, a zenék is mind, de így ütött igazán. Vagy 6 éve nem voltam dnb bulin, az is TS volt, Dylan + Tech Itch.
A helyszín perfekt, mást el sem tudnék jobban képzelni. Valamivel több vizuál elfért volna.
A strobi meg a füstgép alap, szerintem pont kevés volt, ekkora térbe kellett volna még 2 legalább. :D

Összességében az eredmény az, hogy ha másra nem is, Therapy Sessions-re járni fogok. :villa:
Legközelebb viszont komplett túlélőkészlettel jövök és 2 napi ivóvízzel. És ha a fogdmegek netán megpróbálják elvenni a bejáratnál, savat köpök rájuk és pokolra küldöm a lelküket. morrrr :twisted:

Profile  

PostPosted: 00:34, 13-07-2010 
ujonc

dj samulkow wrote:
Mindenek elött maximum respect azoknak akik ott voltak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nektek maximum a szettért. esetleg 1 piciny tarcklistet lehetne kérni? :) de igazából olyan háromnegyed 2 körül volt 1 track amit te raktál fel és elég tánctér szaggató cucc volt. na annak számnak a címe érdekelne. :D

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 358 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]