Rossi wrote:
A BKV-val kapcsolatban èn rèszemrol az a szomoru, hogy itt Mo-on mindenki csak oltogatja ( tisztelet a kivètelnek ) hogy milyen rossz, milyen dràga stb... Nah most fognèk minden ilyen embert s kivinnèm mondjuk Milanoba s leraknàm 1 km-re a vàrostol, az èletbe nem jutna be a centrumba, vagy legalàbb is rengeteg ido alatt, szoval mivel èn tapasztaltam ezt, mindig is vèdeni fogom, s komolyan mondom imàdom a BKV-t, aki meg az àràèrt panaszkodik az ne csodàlkozzon mivel kb az 50% az utasoknak vesz jegyet/bèrletet sajnos, s valamibol nekik is ki kell fizetni az egyèb dolgokat amivel jàr, az màs tèma, hogy az utobbi idoben sok problèmàja volt a cègnek, de tovàbbra is Budapesten remekul mukodik, s a jegy pèldàul olaszorszàgban dràgàbb s fele ennyit nem kapnak meg az utasok... Mielott leszolna valaki s felhozna màs vàrosokat mint pèldàul London, ott lehet, hogy mèg komolyabb de ne hasonlitsunk ossze egy nagyobb s fejlettebb vàrost... Remèlem nem inditok el semmilyen lavinat a topikban csak szeretnèm tudatni az emberekkel, hogy nèha jo meglàtni a pozitiv dolgokat.
abszolút +1 (BKV fan

)
maga a hálózat felépítése, logikája, és a járatsűrűségek tekintetében az élvonalba tartozik Európában...
(mert azt azért mindenki bevallhatja, hogy bárhova el tud jutni BKV-val, és ha csúcsidőben akarja ezt megtenni, akkor azért nem hiszem, hogy egetverően sokat kéne bármelyik járatra is várnia...
persze, ha buliból szeretnél vasárnap reggel 4-5-6 körül hazajutni, akkor lehet besz***d a járatokat, de hát ez az idő-intervallum igencsak nem a csúcsidőhöz tartozik

)
(és nézd meg az éjszakai hálózatot is, mióta 9xx buszok vannak... szerintem remekül lefedi Budapestet ezekkel a hosszú vonalakkal)
na ennyit a BKV-ról

a bulájt lehet megnézem, sose voltam még Normafás megmozduláson, de már kíváncsi vagyok...