Post subject: 2010. Aug. 13 - 15. Free Tekno Party @ Balatonalmádi
Posted: 15:45, 22-07-2010
ujonc
A buli Balatonalmádi mellett lesz. Többféle zenei stílus képviselteti magát: Dubstep, breakbeat, jungle, D+B, breakcore, hardcore, hardtek, minimal techno, etc.
Hozzatok sátrat, hálózsákot, fürdőruhát
Entry Free.
Hangrendszerek:
Summer sessions (HUN): 2 hangrendszer a bunkerben (underground bomb shell(ter)) - Snail (Re.solution, Necromancy) - Feky (Necromancy) - Markov (Catch22) - Rabbit (Toreshatar) - Breakdown (Re.solution) - B3 (Re.solution) - thacount (Subpoint, Re.solution) - Subfactor - VISUALS: Monsterleg a lineup nem teljes, várható még több fellépő, őket majd idővel frissítjük.
5lowershop.org (California, NYC, Ireland): 6-7 kilowattos hangrendszerrel jönnek, és a szabadban lesz a helyszín. http://www.5lowershop.org/ - AssCrack (USA) - In our mind (IRL) - Fury8 (NYC) - Binnie (USA, IRL) - Gaz (IRL) - VISUALS: Kevlar
Vendég dj-k a 5lowershopon: - Alkemizt (Elveszett Gyerekek Városa) - Neckrow (Elveszett Gyerekek Városa) - Log:n (Elveszett Gyerekek Városa) - Prell (Optimal) - R2d2 (Optimal) - Thalium (Deafhouse)
Monkey Family soundsystem (FRA): Saját hangrendszerrel szintén szabadtéri helyszínen. http://monkey-family.fr/
Post subject: Re: 2010. Aug. 13 - 15. 5 Helyszínes Free Party @ Balatonalmádi
Posted: 17:15, 22-07-2010
ujonc
rob:n wrote:
:villa: kár h sziget közben lesz
de ez free,míg a sziget kurva drága + még szerintem szar is. 2001-ig jó volt,azóta egyre halkabb (meg 5kor vége mindennek ) és semmi igazán eget rengető név (mint pl. tavaly hegyalján Machine Head ).
de ez csak a saját véleményem és valószínűleg mások szeretik.
amúgy lehet erre el kéne nézni. csak kéne vmi szállás,meg pontos helyszín. (térképre gondoltam)
mivel vegul nem a bunkernel lett megrendezve, nem is szolhatott arra a teruletre az engedely - (illetve egy csendhaboritasi feljelentes miatt) kivonultak a rend orei
nalam kompetensebbek majd nyilatkoznak, mivel en mar ki se jutottam a helyszinre ugy hallottam, hogy kb. 500-an lehettek, nagyreszt kulfoldiek
Post subject: Re: 2010. Aug. 13 - 15. Free Tekno Party @ Balatonalmádi
Posted: 14:29, 17-08-2010
ujonc
Ilyesmi volt a buli amíg meg nem jöttek a rendőrök... Ezen kívül volt még egy kb ugyanekkora francia soundsystem, egy közepes cseh, egy kisebb német és amerikai, ahol sokrétű, változatos zenei felhozatal volt jellemző. (drumandbass, jungle, breakbeat, psytrance, hardcore) Sajnos ez felettébb kellemetlen történet, de a buli nem fért volna el a bunkernél, így a szervezők az utolsó pillanatban kénytelenek voltak más helyszínt találni. Azonban nagy mértékben valószínűsíthető, hogy ha az eredeti helyen lett volna megtartva ugyanúgy szétverik, mert mint kiderült a teljes Megye - hegy természetvédelmi terület, így elméletben a bunkerre sem lehetne engedélyt szerezni.. (ennek ellenére készséggel adtak) Minden esetre vasárnap délután kettőig kellett elhagyni a területet, így szombaton még volt buli, de nyilvánvalóan szolidabb, mint a pénteki...
Én személy szerint végig nagyon jól éreztem itt magam, főként azokat sajnálom mérhetetlenül, akik messziről jöttek és a rendőri intézkedés miatt már nem tudtak bejutni.
A saját konzekvenciám az az események kapcsán, hogy ez még mindig egy olyan ország, ahol az emberek többsége szeret feljelentgetni, félve és tisztelettudóan követi a rendszert és megvezetve éli mindennapi életét, így meglepve tapasztaltam, hogy a balatonalmádi rendőrség felkészülten, és a helyzethez képest tárgyalóképesen és korrektül jár el az ügyben. Viszont bízom abban, hogy a szervezők nem adják fel ezek után sem, és továbbra is igyekeznek eljuttatni az üzenetet a magyar emberekhez..
lehet, hogy talan a szervezoket is meg lehetett volna kerdezni az ugyben, nem csak Akost (no offense)
megvalami:
"Az eredeti rendezvény, ami a Megye-hegyen a bunker közelében lett volna, engedélyt kértek és kaptak hozzá a balatonalmádi rendőrkapitányságtól." + "Ezek a rendezvények illegálisak"
nem annak indultak na, maradjunk annyiban - bar a helyszinvaltas valoban engedelykoteles lett volna
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum