i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 12:46, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 30 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: 2010\08 Fear - Shiva the destroyer
PostPosted: 23:21, 08-08-2010 
partiarc

fear ezt a kirohanásodat nem vágom főleg,hogy semmi bántót nem mondott rád faláb.Csak kritikát amit el kell ,hogy várj/bírj. A klikkesedésben igazad van erre én is rájöttem már de ez ellen nem tehetsz csak leszűröd a valóságot meg ami a magad inge.Ami a topic laposodását illeti az érthető hisz mindenki nyaral itt ott de ha meggondolom minden hónapban magam is leszedek 10-15csillió bájt dnb/dubstepet ami úgy 70-80 óra havonta.Szinte meghallgathatatlan.Engem is fékez ez a kínálat.Jóformán 1 track: 5-10 mp hallgatás és ha nem fog meg, azonnal lépek is ff.
A te tracked egy pöttyet sem fogott meg,mert egy deka hang sem érdekes benne, már bocsáss meg.peace!

Profile  

PostPosted: 23:26, 08-08-2010 
droid

deviant wrote:
Image

:fog: :innocent:

Profile  

PostPosted: 23:56, 08-08-2010 
ujonc

Igazából nem baj hogy nem írtak a topicomba, ezt a hozzászólásomat azért nem gondoltam véresen komolyan. Megértem, hogy mindenki nyaral és nem vágyom rá, hogy mindíg velem foglalkozzanak. Az, hogy megfog e valakit a zeném, vagy sem az szubjektív dolog. Talán nem is kellett volna "drámáznom" , csak egyszerűen kijött belőlem. Az a baj, hogy a fent említett személytől olyan kritikákat kaptam, amik egész egyszerűen nem igazak. Először is, volt régebben, hogy hullámzott a hang, de már nem hullámzik, max ha berakok egy sidechaint a kick miatt, de ugyebár van egy két drum n bass előadó, akik elég durván sidechainelnek. Másrészt nem ugyanolyan minden snare em, és nem is hasonlók. :D Najó tuti, hogy vannak amik hasonlítanak egymásra de azért nem jellemző. Tény, hogy annyira nem lett érdekes a zene, de szarnak nem mondanám, mert nem szar. Az eq témában igaza van rhingonak. Az meg hogy " ugyanazokat a hibákat követem el " nem igaz.Összességében nekem abból volt elegem, hogy olyan kritikákat kaptam faalbtól amik nem fedték a valóságot, bár hozzáteszem akár le is szarhattam volna, hiszen teljesen mindegy, csak másnaposan, kialvatlanul, eléggé felb@szta az agyamat a dolog. Egyébként meg szerintem többet nem fogok foglalkozni drum n bass el, mert igazából már annyira nem érdekel a dolog. Talán ezért is van, hogy keveset foglalkozok a zenéimmel, és semmi érdekeset nem tudok bennük alkotni. Csinálok egy együttest, ahol énekelni meg gitározni fogok. :D Meg zenét fogok írni, szerintem főleg szimfónikus zenét, a komolyzenei tanulmányaim miatt. :D Persze az elektronikus zenét se hagyom a pcsába, csak nem drum n bass el fogok foglalkozni. Bár nem tudom minek osztom meg az ambícióimat itt, mert sztem a legtöbben lesz@rják teljes joggal:D :P: :bigglasses: :heh: :int: :scared: :yukyuk: :innocent: :arrow: :mp3: :pusz: :pusz: :thumbsup: :idea: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :torta: :chillpill: :?: :?: :wink:

Last edited by fear1989 on 02:17, 09-08-2010, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 00:16, 09-08-2010 
partiarc

pszichiatert tudnek javasolni, vele barmit megoszthatsz es biztos nem fogja leszarni

Image

Profile  

PostPosted: 02:16, 09-08-2010 
ujonc

Még valaki ?

Profile  

PostPosted: 02:34, 09-08-2010 
ujonc

deviant wrote:
pszichiatert tudnek javasolni, vele barmit megoszthatsz es biztos nem fogja leszarni

like

Profile  

PostPosted: 08:48, 09-08-2010 
metalhead

4trax wrote:
.
A te tracked egy pöttyet sem fogott meg,mert egy deka hang sem érdekes benne, már bocsáss meg.peace!

én mint puszta hallgató, technikailag hozzánemértő, mondom ugyanezt, hogy sablonos, semmi újat nem adó
átlagos trekk, ami még ha tökéletesen is szolna, elmennne a fülem mellett. és mint KÍVÜLÁLLÓ mondom ezt :innocent:
deazért ne utálj nagyon :fog:

Profile  

PostPosted: 09:28, 09-08-2010 
ujonc

Ha tudnátok olvasni akkor nem írnátok ilyen blődségeket.

"Az a baj, hogy a fent említett személytől olyan kritikákat kaptam, amik egész egyszerűen nem igazak."

"Egyébként meg szerintem többet nem fogok foglalkozni drum n bass el, mert igazából már annyira nem érdekel a dolog. Talán ezért is van, hogy keveset foglalkozok a zenéimmel, és semmi érdekeset nem tudok bennük alkotni."

De mi ez valami fórumos védelmi mechanizmus, vagy fizetett statiszták? :D

na cső a fórumot berekeztem...

Profile  

PostPosted: 23:38, 09-08-2010 
pokemon

En is most jovok a nyaralasbol csokibarnan :fog: :int:
Csak figyelgeteki ki a fejembol,hogy mi van itten.. :roll:
Hetvegen meg repulore ulok :bigglasses:

Profile  

Post subject: Re: 2010/08 Fear - Shiva the destroyer
PostPosted: 10:24, 13-08-2010 
impulsecreator.hu

nyugi van fear, dobj be inkabb egy letoltos linket is, mert az hianyzik

egyebkent nem az a legfobb problema, hogy erotlenul szol a zene, hanem peldaul ez a tekergetos dallamszeruseg
tul sok egyedi otletet nem fedeztem fel benne

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 30 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 2 hours [ DST ]