Igazából nem baj hogy nem írtak a topicomba, ezt a hozzászólásomat azért nem gondoltam véresen komolyan. Megértem, hogy mindenki nyaral és nem vágyom rá, hogy mindíg velem foglalkozzanak. Az, hogy megfog e valakit a zeném, vagy sem az szubjektív dolog. Talán nem is kellett volna "drámáznom" , csak egyszerűen kijött belőlem. Az a baj, hogy a fent említett személytől olyan kritikákat kaptam, amik egész egyszerűen nem igazak. Először is, volt régebben, hogy hullámzott a hang, de már nem hullámzik, max ha berakok egy sidechaint a kick miatt, de ugyebár van egy két drum n bass előadó, akik elég durván sidechainelnek. Másrészt nem ugyanolyan minden snare em, és nem is hasonlók.

Najó tuti, hogy vannak amik hasonlítanak egymásra de azért nem jellemző. Tény, hogy annyira nem lett érdekes a zene, de szarnak nem mondanám, mert nem szar. Az eq témában igaza van rhingonak. Az meg hogy " ugyanazokat a hibákat követem el " nem igaz.Összességében nekem abból volt elegem, hogy olyan kritikákat kaptam faalbtól amik nem fedték a valóságot, bár hozzáteszem akár le is szarhattam volna, hiszen teljesen mindegy, csak másnaposan, kialvatlanul, eléggé felb@szta az agyamat a dolog. Egyébként meg szerintem többet nem fogok foglalkozni drum n bass el, mert igazából már annyira nem érdekel a dolog. Talán ezért is van, hogy keveset foglalkozok a zenéimmel, és semmi érdekeset nem tudok bennük alkotni. Csinálok egy együttest, ahol énekelni meg gitározni fogok.

Meg zenét fogok írni, szerintem főleg szimfónikus zenét, a komolyzenei tanulmányaim miatt.

Persze az elektronikus zenét se hagyom a pcsába, csak nem drum n bass el fogok foglalkozni. Bár nem tudom minek osztom meg az ambícióimat itt, mert sztem a legtöbben lesz@rják teljes joggal:D