|
| impulsecreator.hu |
 |
|
Partybeszámoló:Sziget Fesztivál 2010 - 1. nap @ Budapest, Óbudai-sziget, 2010.08.11A fiatalabb generáció az augusztus hónap közeledtével évente furcsa bizsergésbe kezd, nyilvánvalóan az egekig hype-olt Sziget közösségi élménypark kapcsán. Mivel nincs fesztivál elektronikus zene nélkül, az Impulsecreator is tiszteletét tette “Közép-Európa legnagyobbján”. (ico)Sziget Fesztivál 2010 - 2. nap @ Budapest, Óbudai-sziget, 2010.08.12Óriási melegben, és sok-sok franciával körülöttem vánszorogtam a K-híd felé, miután leszálltam a HÉV-ről. Meglepően nagy tisztaság, és gyors bejutás fogadott a csütörtöki Sziget napon. Nem volt kifejezett terv, hogy merre mikor és miért, csak sodródtam az árral, de így volt a legjobb. (Pez_Agent)Sziget Fesztivál 2010 - 3. nap @ Budapest, Óbudai-sziget, 2010.08.13A hétvége kis rohanással indult, mert a szokásos pénteki csúcsforgalmon még sajnos a BKV sem tud minden esetben enyhíteni. Mire Budára értem már tudtam, hogy nem sokat láthatok / hallhatok a Nagyszínpadból, de azért igyekeztem, ahogy tudtam. (Pez_Agent)Sziget Fesztivál 2010 - 4. nap @ Budapest, Óbudai-sziget, 2010.08.14Lelkesedés, lendület és kíváncsiság tolt ki minket a szombati Sziget kavalkádjába. A húzós embertömeg várható volt, ez a nap minden évben a rekordmegdöntő, emberpréselő eseménye a fesztiválnak. Könnyen információt szerezhetett a napi bontás egyik legismertebb fellépőjéről már a héven az ember, lehetetlen volt ugyanis nem észrevenni a zseniális Derek Riggs nevéhez köthető kultikus Iron Maiden halálkaraktereket a BKV utazóinak nagy részén. Részünkröl reflektorfényben viszont inkább Calvin Harris, az Infected Mushroom, Flore feat. Rodney P és Akkezdet Phiai voltak ezen a csodás nyári napon. (ico)Sziget Fesztivál 2010 - 5. nap @ Budapest, Óbudai-sziget, 2010.08.15Az utolsó napra elfogytak szavaink, így a Sziget vasárnapi programjáról egy hangulatos képgalériával emlékezünk meg. Jövőre ismét egy hét együttlét. (SugallaT)
_________________ Elkapunk. IPC Twitter | IPC Facebook
|
|