i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 16:02, 18-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 10987 posts ]  Go to page Previous  1 ... 461, 462, 463, 464, 465, 466, 467 ... 550  Next
Author Message
 Post subject: Re: cset
PostPosted: 00:58, 31-08-2010 

ezt be kell nyomnom (még) valahová minipáleszozás közben, köszi a lehetőséget (és az itteni csettopikos, korábbi, isztambuli tippeket is) :)

on the way to Istanbul mix (102:29, 197 mb, 256kbps)
(tracklist 43 sorral és egyebekkel, csak egy rádióadás, szóval nem takkra összekalapált és eléggé összevissza)

http://blog.tilos.hu/bossabomdia/archives/on_the_way_to_istanbul_small.jpg

Profile  

PostPosted: 15:12, 31-08-2010 
pokemon

:skull: :skull: :skull: http://addict.blog.hu/2010/08/31/te_melyik_albumba_preseltetned_a_hamvaidat :skull: :skull: :skull:

Profile  

PostPosted: 15:24, 31-08-2010 
pokemon

rob:n wrote:

:o :shock:

Profile  

PostPosted: 16:56, 31-08-2010 
original nuttah

limelake wrote:
27" iMac

:fog:

Profile  

PostPosted: 19:00, 01-09-2010 
poszthumusz

mivel tudok mts HD videofájlt konvertálni bármibe? anyvideo ma elbukott. konvertálja, de ilyen slow motion lett az egész, következésképp persze a hanggal se szinkronban megy. valami más ötlet?

Profile  

PostPosted: 20:42, 01-09-2010 

sajnos már évekkel ezelőtt elvesztettem (ahogy a nyomát is), de egyszer én találtam a neten egy olyan, Super Video Converter nevű alkalmazást (állítólag GNUI-it (vagy csak GUI-t?), bármit is jelentsen az (mármint azon kívül, hogy Graphical User Interface, vagy mi)), amit nem volt egyszerű telepíteni, és olyan hű de gyors sem volt, de tökéletesen konvertált szinte bármiről bármire, bármilyen audió-videó beállítással, nem tolt rá semmilyen jelet a felvételre, és akárhányszor használhattam (egy céges, irodai gépen, ahová akkor felraktam),
persze ezen kívül biztos van egy csomó más program is, amelyre vonatkozó tippekkel biztos ki tudnak segíteni a szakértők, de számomra nagyon sok keresgélés után (tyúbos feltöltésekhez toltam) az volt az egyetlen olyan ingyenes program, ami a fent említettet tudta (azt nem tudom, hogy konkrétan mts HD-t tudott-e, de azt igen, hogy elég sok (a legtöbb hasonló programnál több) formátumból tudott ugyanannyiba konvertálni), bár persze a Super Video Converter kifejezéssel nem biztos, hogy sokkal beljebb leszel a keresgéléskor..., de azért megemlítettem, ha már számomra az volt az egyetlen jól működő dolog nagyon sok sikertelen próbálkozás után

Profile  

PostPosted: 05:12, 02-09-2010 
zee german

plastik wrote:
mivel tudok mts HD videofájlt konvertálni bármibe? anyvideo ma elbukott. konvertálja, de ilyen slow motion lett az egész, következésképp persze a hanggal se szinkronban megy. valami más ötlet?

a matroska (mts vagy mkv) csak egy kontener formatum (mint az avi), altalaban AVCHD codeccel van tomoritve, esetleg h264. olyan programot kell talalnod ami ezeket jol kezeli.

macen mpeg streamclip es handbrake az opensource mindent vivo kiralysag, pcn virtualdub vagy avidemux. fizetos szoftverek kozott macen compressor (fcp studioval jon), pc-n canopus procoder. mindket rendszeren fut az adobe media encoder ami elvileg eleg jo de sose hasznalom oket. ezeken kivul szerintem nem erdemes semmit hasznalni, a google csomo ilyen szemet programot dob fel (gondolom az anyvideo is valami ilyesmi). megtekintesre optimalizalt mpegeket sokszor eleg kemeny dio konvertalni, mert vegfelhasznalasra vannak kitalalva es nem arra hogy barmit megvaltoztass bennuk. minden formatumnak van valami haklija, altalaban a hang. sokszor szet kell bontani a ket streamet (hang+kep) ket tomoritetlen formatumba aztan osszekombinalni oket megint egy negyedikbe. ez rovid videoknal mukodokepes megoldas, de egy masfel oras film nem fog elferni a vinyodon tomoritetlen hdben.

ha minden kotel szakad, VLC media playerrel ki tudod streamelni egy masik formatumba valosidoben, de igy szinte biztos hogy veszitesz az eredeti minosegbol. ehhez egy eleg gyors gep kell.

a legfontosabb, hogy ha szarul jon ki a programbol a vegeredmeny, az esetek 95%aban amiatt van, mert szarul allitottad be. ha nagyon elakadsz, sokszor erdemesebb raszanni par orat wikipedian es utanaolvasni hogy mukodik az adott formatum, mert ha nem latod at mit csinalsz, csak vakon lovoldozol jobbra-balra:> sok szerencset

Profile  

PostPosted: 10:51, 02-09-2010 
poszthumusz

megacrash wrote:
plastik wrote:

a matroska (mts vagy mkv) csak egy kontener formatum (mint az avi), altalaban AVCHD codeccel van tomoritve, esetleg h264. olyan programot kell talalnod ami ezeket jol kezeli.

macen mpeg streamclip es handbrake az opensource mindent vivo kiralysag, pcn virtualdub vagy avidemux. fizetos szoftverek kozott macen compressor (fcp studioval jon), pc-n canopus procoder. mindket rendszeren fut az adobe media encoder ami elvileg eleg jo de sose hasznalom oket. ezeken kivul szerintem nem erdemes semmit hasznalni, a google csomo ilyen szemet programot dob fel (gondolom az anyvideo is valami ilyesmi). megtekintesre optimalizalt mpegeket sokszor eleg kemeny dio konvertalni, mert vegfelhasznalasra vannak kitalalva es nem arra hogy barmit megvaltoztass bennuk. minden formatumnak van valami haklija, altalaban a hang. sokszor szet kell bontani a ket streamet (hang+kep) ket tomoritetlen formatumba aztan osszekombinalni oket megint egy negyedikbe. ez rovid videoknal mukodokepes megoldas, de egy masfel oras film nem fog elferni a vinyodon tomoritetlen hdben.

ha minden kotel szakad, VLC media playerrel ki tudod streamelni egy masik formatumba valosidoben, de igy szinte biztos hogy veszitesz az eredeti minosegbol. ehhez egy eleg gyors gep kell.

a legfontosabb, hogy ha szarul jon ki a programbol a vegeredmeny, az esetek 95%aban amiatt van, mert szarul allitottad be. ha nagyon elakadsz, sokszor erdemesebb raszanni par orat wikipedian es utanaolvasni hogy mukodik az adott formatum, mert ha nem latod at mit csinalsz, csak vakon lovoldozol jobbra-balra:> sok szerencset

én azt nem értem eleve, hogy a premier (Pro CS3) miért nem tudja kezelni az mts-t! ahogy a sony vegas (8.0) sem. szóval ott a probléma, hogy hazajövök egy olyan felvétellel, amiből 1 órán belül legkésőbb vágott anyagnak kéne lennie optimális esetben. és mindig ez a szar mts gáncsolja el az egész munkafolyamatot, mert egyébként vegas-szal gyönyörűen lehet vágni (premiert annyira nem szeretem). amúgy avchd codec-el van tömörítve.
szóval azt a sok szar kis programot már én is próbáltam és sajnos általában ezek nyújtják a vészmegoldást, mert konvertálni tényleg konvertálnak, csak éppen lecsípnek a videóból egy méretes darabot, mondván hogy ez csak a trial, vedd meg a teljes változatot. anyvideo elvileg nem ilyen, de mint kiderült az meg szarul konvertál.
a virtualdub-ot, az avidemux-ot és a super video convertert is csekkolom, köszi a tippeket!

Profile  

PostPosted: 12:36, 02-09-2010 
allnightbreakz

plastik wrote:

szóval azt a sok szar kis programot már én is próbáltam és sajnos általában ezek nyújtják a vészmegoldást, mert konvertálni tényleg konvertálnak, csak éppen lecsípnek a videóból egy méretes darabot, mondván hogy ez csak a trial, vedd meg a teljes változatot.

miert nem veszed meg? es akkor nincs gond :D

Profile  

PostPosted: 12:40, 02-09-2010 
poszthumusz

laca wrote:
plastik wrote:

szóval azt a sok szar kis programot már én is próbáltam és sajnos általában ezek nyújtják a vészmegoldást, mert konvertálni tényleg konvertálnak, csak éppen lecsípnek a videóból egy méretes darabot, mondván hogy ez csak a trial, vedd meg a teljes változatot.

vásároltam már szoftvert neten, úgyhogy ez nem probléma, de az egyetlen fájltípus konvertálásával foglalkozó szoftver 30 euróért nekem kicsit drága...

Profile  

PostPosted: 12:41, 02-09-2010 
allnightbreakz

plastik wrote:
laca wrote:
plastik wrote:

vásároltam már szoftvert neten, úgyhogy ez nem probléma, de az egyetlen fájltípus konvertálásával foglalkozó szoftver 30 euróért nekem kicsit drága...

kerdes az, hogy mennyi penzt keresel vele, mert ha ezzel idot es szenvedest sporolsz meg akkor nem annyira veszes szvsz.

Profile  

PostPosted: 12:59, 02-09-2010 
poszthumusz

laca wrote:

kerdes az, hogy mennyi penzt keresel vele, mert ha ezzel idot es szenvedest sporolsz meg akkor nem annyira veszes szvsz.

ha megérné valószínűleg már megvettem volna.

Profile  

PostPosted: 13:37, 02-09-2010 
droid

én media encoder cs4-et használok. cs3 nem tud hd-t, csak, ha töltesz hozzá MPEG Pro™ HD 4 plug-in-t.

Profile  

PostPosted: 02:21, 06-09-2010 
original nuttah

Image

valaki segítsen már milyen pók ez mert tegnap találkoztunk ezzel a 10centis példánnyal otthon :nervous:

Profile  

PostPosted: 02:58, 06-09-2010 
metalhead

Igy telefon kijelzon nezve azt mondanam, farkaspok, de reggel utananezek pontosabban.
Merre laksz? Csakmertakkor arrafele nem megyek mostanaban. :fog:

gergo wrote:
"pity-puty"-sound

Profile  

PostPosted: 05:38, 06-09-2010 
original nuttah

Máskor csinálj közelebbi képet.

Profile  

PostPosted: 07:05, 06-09-2010 
ujonc

szerintem eleg rendesen megall a szar az emberben amikor meglat egy ilyet, akarmennyire is "barati" egyet fenykepezni :D

Profile  

PostPosted: 10:49, 06-09-2010 
original nuttah

meg is állt rendesen,főleg mikor találtunk még 1et kisebb méretben :eek:

Profile  

PostPosted: 11:43, 06-09-2010 
pokemon

Ja ez egy Farkaspók
Image
szép darab! mivel eteted? :D

Profile  

PostPosted: 11:45, 06-09-2010 
metalhead

Szongáriai cselőpók. Talán. Nem vagyok pókológus, főleg mert viszolygok tőlük, de a méret alapján csak ez lehet.
:yikes2:

gergo wrote:
"pity-puty"-sound

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 10987 posts ]  Go to page Previous  1 ... 461, 462, 463, 464, 465, 466, 467 ... 550  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]