i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 23:46, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5703 posts ]  Go to page Previous  1 ... 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230 ... 286  Next
Author Message
 Post subject: Re: Sport
PostPosted: 18:07, 05-09-2010 
souljah

dmtr wrote:
ahol vedofelszereles kell, mint a kislanyoknak:)

bedobnálak a kislányok közé arnold :fog:

Profile  

PostPosted: 18:40, 07-09-2010 
original nuttah

cSb wrote:
http://www.nemzetisport.hu/motogp/tragedia-tomizava-soja-nem-elte-tul-a-misanoi-bukast-2043811/

szerencsétlen... :sirko: :(

http://www.motogphirek.hu/hirek/4764

Profile  

PostPosted: 23:56, 08-09-2010 
souljah

csütörtök éjjel 2:00, de ezt úgyse látjuk, úgyhogy péntek 11:30 sport1, 15:45, sport2
saints-vikings
apa kezdődik
ja, és lesz egy magyar srác is a patriotsban, meskó zoltán.
:villa:

https://www.facebook.com/MutasdMiSzepetHallgatsz/

Profile  

PostPosted: 20:56, 09-09-2010 
souljah

Huszti behiszizett: http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/huszti-nem-szimpatikus-a-csapat-korul-kialakult-legkor-2044283/

sajnos több ponton hihető a story

Profile  

PostPosted: 21:19, 09-09-2010 
son of nitrous

20:35 M1 - H2Opolo elődöntő -> Magyarország-Olaszország

:cross:

Profile  

PostPosted: 21:34, 09-09-2010 
NewCityBass

null wrote:

tök igaza van

Newcitybass proudly pres.: BTK (VIRUS , RENEGADE HARDWARE , DUTTY AUDIO) BRA @ Dunaújváros
event: https://www.facebook.com/events/367119380040481/?fref=ts
Image

Profile  

PostPosted: 21:45, 09-09-2010 
partiarc

null wrote:

Amiket az elmúlt két meccsről mond az teljesen reális. Szerintem szarok voltunk mind a svédek, mind a moldávok ellen. Ugyanakkor Vanczák Vili hiányolása a kezdőből GÁZ.
És a magam részéről azzal sem értek egyet, hogy a magyar bajnokságból bekerült játékosok és a külföldiek teljesítménye között szembetűnő lett volna a különbség. A 3 videotonos sztem megbízhatóan, kevés hibával játszott. Lázár fél lába többet ér a Vilmosénál,
Elekben is több fantázia van, mint mondjuk egy Tóth Balázsban. Lehetne sorolni. A külföldön játszok évek óta nem tudnak bizonyítani, eredményt felmutatni.
És sztem normális az is,ha türelmesebbek vagyunk, szívesebben látunk egy magyar edzőt a padon, mint egy külföldit.

És még valami: "Aki ismer, tudja, milyen fontos szerepet töltött be az életemben a válogatott..."
Jah bazmeg, azért koncentrál inkább arra, hogy bekerüljön az orosz klubcsapatában. (részemről valahol érthető, csak akkor nem kellenek az ilyen mondatok)

Profile  

PostPosted: 23:04, 09-09-2010 
droid

Hiszti Szabolcs :)

amiket mond azt eddig is tudta mindenki, ergo teljesen feleslegesen vagta el magat a vezetok elott.

Profile  

PostPosted: 23:57, 09-09-2010 
impulsecreator.hu

mezey = orbán katona
egervári = orbán kedvence
csányi sem vállalta el addig az elnökséget, ameddig orbán nem lett tuti befutó

ez nem szakmáról, meg hozzáértésről szól. azon se lepődnék meg, ha viktorunk rámenne a pro licenszre és jövőre ő váltaná egervárit.

Profile  

PostPosted: 01:05, 10-09-2010 
partiarc

:hah:

Profile  

PostPosted: 09:51, 10-09-2010 
impulsecreator.hu

http://labdabiztos.blog.hu/2010/09/09/husztinak_romvara_megallek_csend_vala_nincsen_bohocliga_6_beharangozo

Quote:
És végül a hülyítés. Nincs az a beszélgetés a magyar futballról, hogy a hülyítés szó ne jöjjön elő az első monatok egyikében. Hülyített már minket Szepesi György, Végh Antal, Bocsák Miklós, Laczkó Mihály, Kovács Attila és bárki aki székhez, vagy tollhoz jutott az elmúlt néhány évtizedben. Miközben mi mindannyian ugyanazt láttuk, belenyilatkozták a képünkbe: ez kiindulási alapnak remek. Mi erre bánatosan felnéztük az eredményjelzőre, és értetlenül álltunk tovább lelátói magányunkban. Arckifejezésünk mint Fülesé, amikor rádöbben, elhagyta a saját farkát. Előremutató vereség. Vajon létezik ez a jelzős szerkezet a világ többezer nyelvének akár egyikében is a magyaron kívül? Láthatóan fejlődött a játékunk. - halljuk a sorozatos vereségek után. Elvárt győzelem volt. vs. Meg kellett izzadni érte. - szól egy gyengébbnek hitt válogatott elleni 1-0 értékelése, attól függően mennyire haver a kapitány.

Profile  

PostPosted: 11:54, 10-09-2010 
original nuttah

a figyelemre méltó az egészben h pénteken elhangzott a sport1-en az egy órás orbán agymenés. érdeklődéssel néztem végig. ha én szerkeszteném az elmekórtan c. könyv következő részét biztos hivatkoznék rá mint a narcisztikus messiás tudatban szenvedő ember tipikus esetére. így miniszterelnök nem beszélhet. a médiumokban jóformán alig esett szó erről a miniszterelnöki őrületről. senki nem meri megkérdőjelezni v mi? most meg mindenki a huszti nyilatkozattal van elfoglalva. pedig nem husztival kezdődnek az érdekességek.

Profile  

PostPosted: 11:57, 10-09-2010 
souljah

L.A.S. wrote:
http://labdabiztos.blog.hu/2010/09/09/husztinak_romvara_megallek_csend_vala_nincsen_bohocliga_6_beharangozo

Quote:
És végül a hülyítés. Nincs az a beszélgetés a magyar futballról, hogy a hülyítés szó ne jöjjön elő az első monatok egyikében. Hülyített már minket Szepesi György, Végh Antal, Bocsák Miklós, Laczkó Mihály, Kovács Attila és bárki aki székhez, vagy tollhoz jutott az elmúlt néhány évtizedben. Miközben mi mindannyian ugyanazt láttuk, belenyilatkozták a képünkbe: ez kiindulási alapnak remek. Mi erre bánatosan felnéztük az eredményjelzőre, és értetlenül álltunk tovább lelátói magányunkban. Arckifejezésünk mint Fülesé, amikor rádöbben, elhagyta a saját farkát. Előremutató vereség. Vajon létezik ez a jelzős szerkezet a világ többezer nyelvének akár egyikében is a magyaron kívül? Láthatóan fejlődött a játékunk. - halljuk a sorozatos vereségek után. Elvárt győzelem volt. vs. Meg kellett izzadni érte. - szól egy gyengébbnek hitt válogatott elleni 1-0 értékelése, attól függően mennyire haver a kapitány.

Tegnap megnéztem a zuhanyhiradót, na az még igazán szánalmas volt. Ahogy Várhidi Petike és barátai Husztit a föld alá ásták, míg a nyilatkozatban lévő kényes témákról egy szó sem esett.

Last edited by null on 11:59, 10-09-2010, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 11:58, 10-09-2010 
souljah

hogi wrote:
a figyelemre méltó az egészben h pénteken elhangzott a sport1-en az egy órás orbán agymenés. érdeklődéssel néztem végig. ha én szerkeszteném az elmekórtan c. könyv következő részét biztos hivatkoznék rá mint a narcisztikus messiás tudatban szenvedő ember tipikus esetére. így miniszterelnök nem beszélhet. a médiumokban jóformán alig esett szó erről a miniszterelnöki őrületről. senki nem meri megkérdőjelezni v mi? most meg mindenki a huszti nyilatkozattal van elfoglalva. pedig nem husztival kezdődnek az érdekességek.

Bede cikkét olvasva én is megnéztem ezt az egy órás szösszenetet. Nem hiszem el, hogy a világon ez máshol is megtörténhet.

Profile  

PostPosted: 11:58, 10-09-2010 
souljah

..

Profile  

PostPosted: 12:09, 10-09-2010 
original nuttah

null wrote:
hogi wrote:

Bede cikkét olvasva én is megnéztem ezt az egy órás szösszenetet. Nem hiszem el, hogy a világon ez máshol is megtörténhet.

fenn van vhol az orbán inerjú? adnál egy linket a bede cikkhez is? köszi.

Profile  

PostPosted: 12:13, 10-09-2010 
impulsecreator.hu

vajon orbán állítja össze a kezdőcsapatot is? :D

Profile  

PostPosted: 12:50, 10-09-2010 
souljah

hogi wrote:
null wrote:
hogi wrote:

fenn van vhol az orbán inerjú? adnál egy linket a bede cikkhez is? köszi.

az interjút a sporttvben sikerült elkapnom, online sehol nem találtam:/

Bede: http://sportgeza.hu/sport/fizikalisedukacio/2010/09/03/a_futballokos/

Profile  

PostPosted: 15:39, 10-09-2010 
souljah

L.A.S. wrote:
vajon orbán állítja össze a kezdőcsapatot is? :D

Ebben az országben mindenről ő tehet, szóval ez szerintem nyilvánvaló :)

Amúgy nem sok szó esett Mezey Gyuri bácsi ténykedéséről, pedig szerintem ő mozgatja a szálakat.

Profile  

PostPosted: 16:16, 10-09-2010 
droid

stui wrote:
null wrote:

Amiket az elmúlt két meccsről mond az teljesen reális. Szerintem szarok voltunk mind a svédek, mind a moldávok ellen. Ugyanakkor Vanczák Vili hiányolása a kezdőből GÁZ.
És a magam részéről azzal sem értek egyet, hogy a magyar bajnokságból bekerült játékosok és a külföldiek teljesítménye között szembetűnő lett volna a különbség. A 3 videotonos sztem megbízhatóan, kevés hibával játszott. Lázár fél lába többet ér a Vilmosénál,
Elekben is több fantázia van, mint mondjuk egy Tóth Balázsban. Lehetne sorolni. A külföldön játszok évek óta nem tudnak bizonyítani, eredményt felmutatni.
És sztem normális az is,ha türelmesebbek vagyunk, szívesebben látunk egy magyar edzőt a padon, mint egy külföldit.

És még valami: "Aki ismer, tudja, milyen fontos szerepet töltött be az életemben a válogatott..."
Jah bazmeg, azért koncentrál inkább arra, hogy bekerüljön az orosz klubcsapatában. (részemről valahol érthető, csak akkor nem kellenek az ilyen mondatok)

teljes mertekben igy latom a helyzetet ahogyan leirod....jo sok faszsagot hord ossze..amiben van realitas az az hogy mindket meccsen szarok voltunk...ahogyan a sok szakember biztato jeleket latott en egyet sem.. egy jatekostol nem lattam hogy meghalna a palyan , hogy barki is igazan eroszakosan jatszott volna, arrol nem is beszelve hogy senkinek nem esett le hogy nem elore vagni kene a labdat hanem passzolni..erdekes volt hogy olykor amikor megprobalkoztak a rovid passzokkal rogvest a sved kapu ele keveredtunk es zavarba lehetett oket hozni...nekem ugy tunik csak a fejekben van a problema..az a legkor/mentalitas ami kialakult ( a honi tasadalmon keresztul) a fociban az elmult 25 ev alatt az egesz sportagba beleette magat es nem lesz egyszeru kiirtani....mintha csak az orszag tukorkepe lenne ez az egesz ami zajlik..

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5703 posts ]  Go to page Previous  1 ... 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230 ... 286  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]