nando? wrote:
nyilvan nem ez a legnagyobb problemam, nem egy felirat miatt irtam azt amit irtam, hanem a dolog szimbolikus jelentese miatt ( aki latta a They Live cimu filmet tudja mire gondolok, es en nem az ufok miatt aggodok

)
én ezt egyszerűen nem értem. alapból egyértelműen az irónia célját szolgálta a felirat, de ha még a They Live-t is láttad, akkor nyilván neked is rögtön leesett az utalás. én jót mosolyogtam rajta... de akkor hol a probléma? nyilván nem hitted, hogy komolyan TV-nézésre akarták ösztökélni a fiatalokat a vizuál alkotói

egyébként az senkinek nem szúrta a szemét, hogy órákon keresztül kigyúrt, félmeztelen, beolajozott testű férfiak fogdosták egymást érdekes testhelyzetekben?
ontopic: a legnagyobb BSE fanatikus lévén elég magasak voltak az elvárásaim, de még ígyis túlszárnyalta őket a party. hatalmas zenéket toltak!

SKC pedig az előzőekhez méltó minőségben folytatta utánnuk

először volt olyan Dieselben, hogy egyetlen egyszer sem néztem be a kisterembe, mert egyszerűen eszembe se jutott kimenni a nagyteremből

(bár csak fél5-ig maradhattam sajnos)
erős negatívum volt azonban, hogy nem lehetett táskával bemenni (pedig senkit se zavart volna egy kis oldaltáska), így gyakorlatilag 1900 ft volt a party ára (mivel haveromnál nem volt pénz). ha valakinél neadjisten nincs még egy extra 200ft, és nem akar idegenektől tarhálni, az már nem is partyzhat, hiába fizette ki a belépő árát?
normális esetben fényképezőgéppel és fotóállvánnyal felszerelve vagyok, és táska nélkül az egész party alatt fotóállvánnyal a kezemben kellett volna mászkálnom - ami szerintem sokkal rosszabb és veszélyesebb rám és másokra nézve is, mint egy normális méretű táska...