Király buli volt. Rettenetesen jót buliztam -volna - én is veletek, de sajna lekötött egy kislány vendégem

. Pont akkor lett levegőzni kedve mikor a legjobban vísítozott mindenki - bosszúból felraktam az ablakba a buli végén és elmentem egy órát zombizni - egy kicsit morcira is vettem emiatt a figurát.
TeeBee meg Isten. A legjobb arc, nagyon technikás DJ. - a csafa-csafa (skreccs) nagyon bejött .. elöször azt hittem a mix. Komoly hogy még idén visszajön???? Mondjuk tuti nem hagynám ki, meg aki ott volt az megint ott lesz. Nagyon tud játszani a közönséggel, iszonyatos vezényelt, meg volt visítozás, zúzás .. meg zombizás is - olyan jól esett.
Aput is láttam vigyorogni, meg olyan zenéket is rakott amit még nem hallottam tőle - lehet hogy a TeeBee kisegítette pár lemezzel

(Mondjuk a Hide You, meg a Messiah nekem már egy kicsit bazári ).
A zenék is királlyak voltak. Ha jól emlékszem a PacMan-re indultunk be elösször... De volt egy szám .. ilyen puttyogos micsoda .. aminek nem tudom sem az előadóját sem a címet de vagy négyszer lement este - ha valaki véletlenül tudja mire gonolok pls. írj le az előadót meg a címet.
Bennem konkrétan kétszer nyomtak el cigit - a zsír új ingemben - de hála istennek nem égettek ki, de egy haverom (octo) felsője öt helyen is ki volt égetve a buli végén. Ezért ha lehetne kérnem a dohányosokat a TÁNCTÉREN NE HADONÁSSZANAK A CIGIVEL pls. Mert nem csak a nemdohányosoknak gáz ha kiégetik őket, ha te bent cigizel lehet hogy a másik cigis téged éget ki.
A másik gáz a mázsás, tiszta kész gyerek volt aki felekadt szemmel kavargott össze viszza. Hát kész voltam tőle, legalább hatszor nekem jött - egyszer egy kicsit be is fordultam és löklem rajta egyet, a srác meg lendületből betámolygott a zúzók közé

. Csak azt nme értem egy ilye kész tag minek jön el bulizni, vajon Ő mire emlékszik az estéből ?
Mindenki nagyon mosolygós volt, mengint rámtört a család flash ... de hol volt a legyezős kislány - csonka család

.
Na béke ... John B. biztos jó lesz, de Én inkább Dom and Rolandra tartogatom magam .. mert TeeBee kinyirt két hétre