kaLman wrote:
fatilla wrote:
mi akkor erkeztunk amikor chris.su a messiast inditotta,utolag sajnalom hogy lecsusztunk a szettjerol...baileytol igazabol tobbet vartam, tobb sotet zenet azokrol a bizonyos dubplatekbol amelyek annyira femjeleztek hangzasukkal azt a korszakot...persze azert igy is volt egy-ket szam amelyre elegedetten "zuzhattam"....osszesegeben jol ereztem magam..jo volna egy loxy es ink ezen partysorozaton belul..es mondjuk nem a corvinteton...tenyleg kicsi a hely ennyi embernek...no es azert a hang is lehetne par fokkal jobb...ehhez a zenehez meg foleg igenyelnem a gyomorforgato basszusokat mint mondjuk a regi szep idokben a complexben...szerintem ezeken erdemes volna a szervezoknek elgondolkodni amennyiben ezt a "rehabilitacios-programot" igazan emlekezetesse akarjak tenni...
Hát dubplatere vágott zenéktől ne várj extra minőséget. (biztos túl is lett küldve Bailey alatt egy kicsit, Cadik pl teljesen tisztán szólt)
mondjuk nem is azt irtam hogy az volt a bajom hogy nem szolt tisztan, hanem hogy nem eleg erosen, mivel a corvinteton a hang ennyit tud..es anno a complexben is jatszottak dubplateket es ott azert mindig elegge mellbevagoan szolt..szoval en "nagyobb" hangra gondoltam..