Gondoltam,hogy ezt lehet nem úszom meg,de természetesen számolnom kellett vele.Nem akartam az első kommentként a név magyarázatával kezdeni,de így jólesz.
Egyáltalán nem baj,sőt, "oszd meg és uralkodj" alapon így legalább úgymond pörög a név.
A viccet félretéve maga a "Fuck a duck!" alapvetően egy amerikai dialektusban használatos kifejezés,szleng ami annyit tesz nagyjából : "NO way!", vagy "Get lost!" tehát valami olyasmire mondjuk, amit nem akarunk megtenni,mert a dolog egyértelműen nem előnyös számunkra,vagy csak szimplán oltanak,de olykor hirtelen elcsodálkoznak az emberek és azt mondják: "Fuck a Duck! What the hell is that?".
Nem egyszerű elmagyarázni,ugyanis ez egy másik nyelv és ráadásul szleng,valamint sajnos bitzosan te is tudod,hogy egy angol szónak legtöbbször elsőre is több jelentése van.Én ezt ragadtam meg.
A kiejtésre ugorva,hogy az is stimmeljen, ebben a kifejezésben kiejtéskor a középső "a"-n van a hangsúly,így is különböztetik meg az ottani emberek egy egyszerű,te szavaiddal élve,"kacsakúrástól" ,és ettől is lesz lendületes, egyéni. Mellesleg a te neved is szleng,az pont elégedetlenséget fejez ki éppen,ráadásul nem is hangzik jól.
Az a rész is igaz,hogy játék a szavakkal,betűkkel,az első szó rímel az utolsóra és fordítva,de ezt már nem én találtam ki.
A nyugatiakról pedig annyit,hogy pont attól nem kell tartani,hogy ők mit gondolnak,amikor a ferenciek terén hajnali egykor rendszeresen menyasszonynak öltözött angol férfiak üvöltöznek mattrészegen,műfasszal a kezükben,amerikában pedig nem egy olyan ruhamárka van például,amelynek a szövegei,logoi,vagy csak egyszerűen már a minták enyhén szólva is gusztustalanok és megbotránkoztatóak.
Emellett a fuck szó pedig viccen kivül a legismertebb szó manapság a világon.De te is biztosan szoktál káromkodni. Ugyhogy inkább a keletiek miatt kellene aggódnom.
Egy szó mint száz, a név jó, kissé harsány,de jól néz ki leírva,3 részes,lehet kombinálni,rendezni a szavakat,rímel,egyszerű,figyelemfelkeltő és még önálló,több jelentéssel is bír.
Ja és remélem,hogy tényleg partisorozat lesz,de kössz hogy megelőlegezted.