valdi wrote:
neked nem lenne ki, ha otszor elmondjak, hogy nincs mix, akkor valaki meg egy emaillel is megbombaz? es sorolhatnam a tobbi okossagot meg napestig
anonimitas? szerintem en vagyok ezen a forumon az egyik legkevesbe anonim juzer. ellentetben mondjuk veled
de a tovabbiakban nem kivanok erre az egeszre egy karaktert sem fecserelni
ha nagyon tenyszeruek akarunk lenni akos eseteben (es azert leszek az mert ez a hozzaszolasod ismet felrevezeto) akkor a a topicban egyszer (legfeljebb ketszer) tette fel a kerdest es nem otszor..masfelol pediglen kalman a pu-re amit ő kuldott a forumban reagalt, ami szerintem nem korrekt(marcsak azert sem,mert ez is felrevezeto), aztan par hozzaszolassal lejjeb te linkelted be a pu-t amikor valahogy menteni kellett az irhajat..
de akkor ujra feltennem a kerdest hogyha olykor csak igy tudsz reagalni ,mert kivan, akkor minek csinalod?
az a baj hogy nem gondolkodsz...az anonimitast nem csak egyfelekeppen lehet ertelmezni...egy ujonnan regisztraltnak amugy teljesen anonim vagy..azok akik pedig a forumrol ismernek latasbol es ha ezen emberek kozul szemelyesen kerdezne valamit vagy szolna, nem feltetlenul reagalnal ugy mint itt..(ez is az internet altal biztositott anonimitas egy halvany szelete,ami nem feltetlenul tudatos)
azt irod hogy te nem vagy anonim velem szembe..nos kepet anno meg posztoltam magamrol,legfeljebb te nem emlekszel..ugyhogy ez azert nem teljesen igaz..vagy mit varsz?! masszak fel egy blz bulin a szinpadra es mutatkozzak be egy mikrofon segitsegevel valdinak es a partyszcenanak?
az meg hogy az egeszre nem pazarolsz tobb karaktert azt mutatja hogy inkabb megfutamodsz a problema elol minthogy szembenezz vele..erdekes hogy ilyenkor nincs akkora arcod mint egyebkent,sot inkabb lezarod a dialogust..