bocs, de muszáj offolnom kicsit: ha valaki warmuppol egy külföldi vendégnek, az mióta jelenti azt, hogy együtt játszott vele? rengeteg (főleg hazai) dj biojában láttam ezt már leírva. mi a cél ezzel a nyilvánvaló nagyzolni vágyáson kívül? az én olvasatomban az együtt játszás a b2b-et jelenti, de sztem máséban is.
Gondolom azért Te is eljössz megnézni milyen lesz a buli...
bocs, de muszáj offolnom kicsit: ha valaki warmuppol egy külföldi vendégnek, az mióta jelenti azt, hogy együtt játszott vele? rengeteg (főleg hazai) dj biojában láttam ezt már leírva. mi a cél ezzel a nyilvánvaló nagyzolni vágyáson kívül? az én olvasatomban az együtt játszás a b2b-et jelenti, de sztem máséban is.
Gondolom azért Te is eljössz megnézni milyen lesz a buli...
gondolom így tartotta kedvem, azért. amúgy nem beleugattam, hanem feltettem egy kérdést, ami hellyel közzel ontopicnak is mondható, mivel az egyik fellépő promo szövegében is olvasható. ;]
gondolom így tartotta kedvem, azért. amúgy nem beleugattam, hanem feltettem egy kérdést, ami hellyel közzel ontopicnak is mondható, mivel az egyik fellépő promo szövegében is olvasható. ;]
meg blablabla, ja, meg bla. Hidd el annyi égbekiáltó faszság van ezen a fórumon, hogy egyenként beírhatnék mindbe (mert lehetne), de nem teszem, mert 1. nem megyek el egyik buliba se, 2. nem vagyok olyan elmehunyt, hogy unatkozásból beszólogassak. Ha nem akarok dinnyét venni, nem megyek oda az árushoz, hogy lékelje meg.
szerinted mennyire érdekel engem, hogy te melyik topikba miért írsz be vagy miért nem? ha nem tetszik amit írtam, szólj egy adminnak és ha ő nem megfelelőnek találja a tartalmat, majd törli.
szerinted mennyire érdekel engem, hogy te melyik topikba miért írsz be vagy miért nem? ha nem tetszik amit írtam, szólj egy adminnak és ha ő nem megfelelőnek találja a tartalmat, majd törli.
leszarom az admint (bocs, semmi személyes ;)) itt magadról állítottál ki szegénységi bizonyítványt, hogy csakazértisbeszólokmertkurvaokosvagyok jóccakát ;]
ne terelj, itt nem rólam van szó, hanem a semmire nagyarcoskodó promoszövegekről.
amúgy ha nem vetted volna észre, rajtam kívül még vagy hárman beszóltak itt, nálam durvábban, most akkor velük is leállsz majd kakaskodni, vagy partyszervezőhöz méltóan (tényleg, te szervezed, vagy csak ügyvédesdit játszol?) próbálod civilizáltan kezelni a negatív véleményeket is.
FUTUREVIBEZ 2011 Március 19. – Szombat TEKA, Kecskemét
DJ Palotai(Tilos Radio / Rewind)
“Kossuth-díjat Palotai Zsoltnak!” – követelte a lelkesközönség 1997-ben a Szigeten a Tilos Rádió sátraelőtt, miközben odabent DJ Palotai keverte egymásraa lemezeket, a táncoló tömeg pedig eufóriábanőrjöngött.Ha nem is Kossuth-díjat, de a DJ Szövetségéletműdíját kapta meg 2011-ben Palotai Zsolt,aki hosszú ideje nem játszott már Kecskeméten,ezért úgy gondoltuk, itt az ideje visszatérésének! http://www.palotai.hu/
Fellép: DJ Palotai (Tilos Radio / Rewind) Komix – Ethan – Ian (Autorun) Levo – Stabile (Earwig)
FUTUREVIBEZ events: State Of Mind(NZ) 2011 Április 23. - SZOMBAT TEKA, Kecskemét
■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■
■Az új-zélandi State of Mind duó 2004-ben robbant be a köztudatba, azóta is a legjobbak között tartják számon őket. Első nagy slágereikkel, mint például a Sunking és a Real McCoy gyorsan közkedveltek lettek: megfordultak a Friction vezette Shogun Audio-nál, a Teebee irányította Subtitles-nél, Doc Scott 31 Records kiadójánál, a Bad Company kiadványain, és még hosszasan sorolhatnánk.
A srácok harmadik nagylemezüket nemrég fejezték be, a ’Nil By Ear’ album azokban a napokban kerül ki a boltok polcaira, amikor Kecskeméten is fellép egyikük az európai turné során.
■Futurevibez SOM commercial
■Video clips: Sate Of Mind - City on Fire
State of Mind & Subsonik feat. 3PM - Somebody Stop Me
1. Cern & Concord Dawn - Insignificance (Project 51) 2. Heavy 1 - Millers (Samurai) 3. Dose - Face Your Fears (Prescription Audio) 4. Neonlight - The Frozen Tape (Dub) 5. State of Mind, Black Sun Empire & Bulletproof - Roulette (SOM Music) 6. Apex - Energy Lines (Subtitles) 7. Total Science, Lenzman, SPY - Narrow Margin (CIA) 8. Proktah - Elephant March (Dub) 9. DisasZt - Red Agent (Mainframe) 10. Encode - None (Breed) 11. The Upbeats & Trei - Wear & Tear (Non Vogue) 12. Duck Sauce - Barbara Streisand (Sigma Rmx) 13. Disaszt & Chris.Su - Transference (Mainframe) 14. NC17 & Treo - Black Magic (SOM Music) 15. Jade & Matt-U - Moblaw (Fourward Rmx) [Eatbrain] 16. Jade & Axiom - Reality Drift (Lifted) 17. Gridlok & MC Dino - Watching Us (Upbeats Rmx) [P51] 18. Nymfo - Matchstick (Sulphurata Hyper-Oxygenata Frict VIP) 19. State of Mind - Punkd (SOM Music) 20. State of Mind & MC Woody - The Downward Spiral (SOM Music) 21. Fourward - You and Me (State of Mind Remix) [Citrus]
1. State of Mind - Sunking 2. State of Mind - Real McCoy 3. State of Mind - Back to the jungle 4. State of Mind - Dune 5. State of Mind & Chris.su - Hoodoo 6. State of Mind & Axiom - Deadzone 7. State of Mind & Black Sun Empire - Red velvet 8. State of Mind & Chris.su - Flawless 9. State of Mind & PNC - City on fire
■Lineup: Komix & Ethan & Ian (Autorun) STATE OF MIND (NZ - SOM Music / Uprising / Subtitles / Black Sun Empire) - 'Nil By Ear' ALBUM TOUR PARTY Levo & Stabile (Earwig)
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum