Rossi wrote:
GZS wrote:
neuroflex wrote:
most nézem,hogy fontban vannak az árak. az úgy 1 picit erős. ~40e Huf csak a belépő 4 napra + ~ 10e a szállás + út. akkor olyan 60 + költő.
kb. 100-110 kell hozzá,ha jól számolok

nézzél már rá a line upra + tengerpart bazze
ez még kurva olcsó.
àr èrtèk aràny szerintem is jobb kulfoldon. Nem biztos, hogy megèri itthon fesztivàlozni, a line-up 2x olyan jo szinte mindehol, s kb ugynannyiba kerul, mind a belèpo mind a megèlhetès kint. SouthSide-Urban Art Forms-Tomorrowland-Outlook nem beszèlve a Belgiumi Pukkelpoprol ahol tavaly olyan felhozatallal rukkoltak elo, hogy bàrmilyen stilusban az ember az agyàt eldobta volna legszivesebben, s mèg sorolhatnàm...
Én sajnos idén nem tudok elmenni, de egyet értek, elképzelni sem nagyon tudok ennél jobb szabadságot. Délután napon meg tengerparton döglődés vagy aki bírja annak buli, esetleg város nézés...este meg egy erődben kb az összes név, akit látni akartam élőben is. Sokszor nem is tudtuk eldönteni hova kéne menni, aztán csak úgy leragadtunk ahol éppen a legjobb zene szólt. Sajnos volt amire nem jutottunk be, akkora sor állt, de nem bántuk, mert mindig találtunk valamit helyette. Szerintem aki teheti az tényleg ne hagyja ki.

Pár jó tanács:
A lineupot nem fogják kiírni sehova, megkell venni a programfüzetet, ott ahol a pénzt kell zsetonra váltani. Erről jut eszembe, utolsó nap reggel már nem lehet vele fizetni és vissza sem váltják, elég sok rajtam maradt, szóval ne váltsatok sokat, vagy költsétek el este.
1-2 helyen rohadt nagy por van, főleg az úton az erődbe, szóval akit zavar az vihet valami maszkot, vagy ne lepődjetek meg reggel a fekete fikán.

Aki esetleg kocsival megy, annak azt ajánlom, hogy foglaljon el valami prémium kategóriás helyet, egyből ahogy beértek a campingbe lekell fordulni jobbra a tengerpartra. A lakókocsis német turisták kicsit csúnyán fognak nézni, de senki nem szólt nekünk érte, a 2. napon jöttünk rá, hogy "rossz" helyen vagyunk.

Hirtelen ennyi jutott eszembe, de ha van még valami kérdés szívesen válaszolok.