jamamura szadakó wrote:
Az utóbbi hetekben igyekeztem egy filmadaggal némileg felzárkózni, és innen lestem ki "egy pár" filmet, ezeket:
Winter's Bone, Animal Kingdom, Toy Story 3, El Secreto De Sus Ojos, (500) Days of Summer
Mindegyik jó volt (ahogy amúgy az általam a listáról már korábban látott The Road és A Single Man is), köszi a pofás listáért.
(Egyébként én a Winter's Bone főszereplőjének, Jennifer Lawrence-nek is tudnám dobni az Oscart, bár Natalie Portman Black Swan-eséhez hasonlóan neki is hálás szerepe volt, mindenesetre szerintem nagyon passzolt hozzá és jó volt nézni, illetve persze filmesztéta sem vagyok.)
A fentieken kívül még - az itthoni megjelenéssel kapcsolatos, sokszor homályban tapogatózós és néha falakba ütközős nyomozós próbálkozásaim helyett végre a tettek mezejére lépve - lehúztam 15-20 perc alatt a Crimson Wing-et, a tanzánia flamingók életéről szóló, Cinematic Orchestra zenéjével aláfestett természetfilmet, és persze kurvára tetszett nekem, ahogy számítottam is rá.

Meg még miket is láttam? Ja igen, a Soylent Greent, ami bár jó régi volt, de azért voltak benne érdekes jelenetek is, az Airplanet ezer év után újból, ezredszerre (a klasszikus poénokon megint jót nevettem, a többi része azért már néha uncsi volt, bár szerencsére sűrűn jöttek a klasszikus poénok :]), illetve a Hercegnő és a békát is (szinkronizálva, HBO-ról), ami nem fogott meg különösebben.
Következőknek meg jöhet szerintem a Scott Pilgrim vs The World, a True Grit, a Never Let Me Go, az Exit Through The Gift Shop és a Yo, También, köszi az itteni hozzászólóknak is a tippekért.