kobra-khan wrote:
mégis mit vártatok?
"my music is like football (yeah, football, not that soccer thing). 100 percent pure violence..."
forrás: d25 facebook.
csak neked:)
http://www.youtube.com/watch?v=2sD_8prYOxo0:55-től a lényeg.
és a minél egy n, az annál a kettő.
1. a helyesirasi hibaert elnezest, elgepeltem 1 helyen es onnan copy-pasteltem, sorry.
2. valoszinuleg ha valoban utananeznel az amerikaifocinak, es tenyleg ertenel hozza legalabb egy kicsit, akkor tudnad, h egy eleg intelligens jatek, es az, ami ebben a videoban elhangzik, nagyon jopofa, de azt leszamitva, hogy a football elnevezes kicsit santit, mert az jogos, hogy keveset rugjak az amerikaifocijatekosok a labdat, egy kurvanagy bullshit. (ha szeretned szivesen kifejtem privatban, h miert az, illetve lejohetsz hozzank egy edzesre, hogy megtapasztald eloben is, hogy mennyire nem egyszeru jatek)
3. rengeteget lehetne vitatkozni, hogy melyik a jobb, a soccer, vagy az amerikaifoci, sokan szoktak is, en nem fogok, mindkettot nagyon szeretem, a soccert regen jatszottam, az amerikaifocit jatszom most is (mar tobb mint 6 eve), az utobbit en szemely szerint jobban szeretem, ennyi.
4. mi az h mit vartatok? ha mar ilyen erdeklodo vagy, es utanamnezel, elarulom neked, hogy vegzos villamosmernok vagyok a BME-n, tehat vszinuleg egy fokkal ertelmesebb es intelligensebb, mint te (bar en nem neztem utanad, de a beirasod alapjan ezt gond nelkul bevallalom)
5. en senkinek egy rossz szot nem irtam, nem vagom, h milyen alapon ugatsz be, de ha problemad van, irj privatban (utolag letoroltem, ami meg az 5os pontban volt, nem akarok a forumon kemenykedni, mert nem ide valo. beszeljuk meg privatban, ha akarsz vmit)
(vicces, hogy kiirtam egy bulit es egy nyeremenyjatekot, amik alapvetoen pozitiv dolgok, es erre csak negativ reakciok erkeznek. eljen a jo magyar 'mindegy hogy mi van, kossunk bele mindenbe, a lenyeg, hogy a masiknak ne legyen jo' hozzaallas!!! respect!)