|
Én csak egy hozzászólás erejéig regisztráltam, mint univerzális zenekedvelő, mert orbitális nagy gusztustalanságnak érzem már a 'T.N.B'-féle megnyilvánulásokat és nem mellesleg csak annyit fűznék hozzá, hogy voltam egy bulin, amin mixeltél pajtás... és aki ugrált, annyira be volt baszva, fújva, szívva, lőve, hogy annak Bangó Margit is szólhatott volna, kisapa. A sarokban meg sírtak a nálad 'kisebb' emberek, hogy mire gondoltál. De még a süket is hallotta, hogy rossz. És még egy nagyon enyhe kifejezéssel éltem. Meg inkább ne is írjál semmit, mert látom, az is nehézkesen megy. Ha eljutna az agyadig, mi volt a fő oka a vita kirobbanásának és nem a side-quest-ekkel foglalkoznál, nem jutott volna ilyen messzire ez a sárdobálás. Csak egy gondolat. Nem kell készpénznek venni.
És akkor nekem sem lenne annyira felnyomva már a vérnyomásom általad, hogy habzó szájjal én is ócsárolni kezdek itt.
Úgyhogy elnézést mindenkitől, akinél súroltam a jó ízlés határait és tőled is elnézést kérek T.N.B., de ember... cogito ergo sum.
|